Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Avui a boolino ens preparem per al cap de setmana: L'Inspector Sito

Concursos y sorteos  · 

Avui a boolino ens preparem per al cap de setmana: L'Inspector Sito

 

Avui a boolino ens preparem per al cap de setmana i ho fem inaugurant la bcnNegra 2013: la trobada de novel·la negra de Barcelona. I com no podia ser d'una altra manera, us recomanem Els casos de l'Inspector Sito, d'Antonio G. Iturbe, il·lustrat per Alex Omist i editat per Edebé.

Us agrada el misteri i els casos difícils de resoldre? Aquesta és la vostra setmana, Barcelona s'omple de la millor novel·la negra i, és clar, la literatura infantil i juvenil també té el seu lloc. De la mà d'Edebé, s'han organitzat una sèrie de trobades en biblioteques amb el famós Inspector Sito, el més hàbil dels investigadors (i el més golafre).

La sessió inaugural tindrà lloc dilluns a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, però durant tota la setmana i fins al dia 8 de febrer, podreu assistir a l'activitat en diferents biblioteques de Barcelona:

Descobreix la teva biblioteca amb l'Inspector Sito.

S'ha perdut un llibre a la biblioteca i l'Inspector Sito necessita l'ajuda de tots els nens i nenes per poder trobar-lo. Es tracta d'un cas estranyíssim i difícil de resoldre, però ajuntant les astutes ments de tots els petits detectius i l'enginy de l'Inspector Sito i el seu ajudant Mai Tinc Por, segur que el misteri acaba per resoldre’s.

I per anar practicant per a la setmana que ve, us recomanem l'última aventura de l'Inspector Sito: Intriga a la fàbrica de paraigües.

intriga-a-la-fabrica-de-paraigues-9788468304007

Autor: Antonio G. Iturbe // Il.lustrador: Alex Omist // ISBN: 9788468304007

S'ha produït un robatori a la fàbrica de paraigües: la trama portarà als divertits protagonistes del llibre a seguir una sèrie de pistes i tractar d'esbrinar qui ha estat el responsable. Seran capaços, l'Inspector Sito i el seu ajudant Mai Tinc Por, de solucionar el misteriós cas?

Una nova entrega de la fantàstica col·lecció d'Antonio G. Iturbe editada per Edebé que acosta a nens a partir de 6 anys les novel·les de detectius de manera senzilla i divertida. Les intrigues, hàbilment traçades per l'autor, són una molt bona manera d'interessar als nens per la lectura i el text breu i àgil resulta adequat per a aquells que encara no llegeixen amb assiduïtat i perfecte per a aquells que ja ho fan i gaudeixen de les històries de detectius.

Ens espera un llarg cap de setmana per gaudir d'aquest nou cas de l'Inspector Sito, esperem que el gaudiu i que sigueu capaços de resoldre el misteri del llibre perdut.


registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: l'inspector sito, edebé, bcnnegra 2013, literatura infantil, contes infantils, detectius, boolino recomana, ens preparem per al cap de setmana

Comentar post