Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Avui té la paraula l'Ester García

Valores y emociones  · 

Avui té la paraula l'Ester García

L'Ester García és una habitual a boolino, ens encanten les seves il·lustracions càlides i detallistes, a més de la seva manera d'entendre i viure la literatura i la il·lustració infantil. És per això que hem decidit donar-li la paraula perquè ens expliqui com treballa als seus tallers amb nens i nenes, en aquest cas, Ester ens explica com fa el taller al voltant de Por qué los gatos no llevan sombrero.

A més, ens ha enviat les fotos que es van fer durant un dels seus tallers perquè vegem com s'ho passen els nens i nenes i, per descomptat, les seves il·lustracions.

Avui té la paraula l'Ester García.

Per treballar el llibre Por qué los gatos no llevan sombrero, de Thule Ediciones, he dut a terme en diverses ocasions un petit taller amb la proposta d'una activitat de dibuix i collage.

Tallergatos 1

Cada nen imagina el seu propi gat o conjunt de gats, i realitzen una o diverses il·lustracions amb les tècniques que triïn.

Tallergatos 2

Tallergatos 4

Després vestim als gats amb diferents complements que apareixen al llibre, com ara barrets, corbates de llacet, corbates, sabates... mitjançant la tècnica del collage. Es tracta que gaudeixin jugant i provant diferents models i possibilitats.

Tallergatos 5

Cada participant obté d'aquesta manera els seus propis gats personalitzats (i elegants).

Tallergatos 7

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: avui té la paraula, ester garcía, por qué los gatos llevan sombrero, thule, il.lustració infantil, activitats infantils, tallers infantils

Comentar post