Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

boolino a Món Llibre 2014!

Concursos y sorteos  · 

boolino a Món Llibre 2014!

Boolino és la web més gran d’Espanya de recomanacions de llibres electrònics, contes infantils i llibres infantils i juvenils. A boolino treballem cada dia amb la il·lusió de donar a conèixer totes les propostes que arriben a la nostra redacció, i molt més… els donem la difusió que mereixen tenint en compte la seva categoria: llibres d’aventures, contes de misteri, contes clàssics, llibres de ciència i coneixements, llibres per anar a dormir, contes de fades, pirates i princeses, còmics infantils i juvenils… i tots aquells milers de llibres que omplen els prestatges de llibreries, biblioteques i cases particulars d’aquest país.

A boolino creiem de manera molt ferma que si els nens llegeixen, integren les eines que després esdevindran importants i bàsiques en el seu desenvolupament posterior a l’escola i a la vida en general. És per aquest motiu que treballem dia a dia per aconseguir que el nostre nou recomanador, que inclou eines d’intel·ligència artificial, sigui el referent que faci trobar a cada pare el següent llibre preferit del seu fill. 

Per aconseguir també que els infants fins a vuit anys facin descobertes fantàstiques i integrin la lectura com una activitat més per a les seves hores de lleure, hem creat my little book box, la primera i única caixa de foment de la lectura infantil que comença amb un llibre i crea tot un món de jocs i diversió al voltant de cada història. 

 

Mon llibre 2014

Cada llibre de les nostres caixes ha estat triat pels nostres millors experts per a sorprendre el nen i els seus pares, i també pels seus valors i la seva aportació als diferents moments del creixement i desenvolupament del nen dins de cadascuna de les edats de la caixa (de 0 a 2 anys, de 2 a 4 anys, de 4 a 6 anys i de 6 a 8 anys). A partir de cada llibre, es crea un món d’activitats que augmenten l’abast de cada un del llibres i el porten al nivell d'un joc; perquè cada caixa inclou, a més, un llibre, la guia de lectura per als pares i tot el material que necessitaran per les activitats que els proposarem. 

Cada conte de my little book box és un univers per a descobrir. 

SOPA DE CARBASSA

L'activitat que proposem per al Món Llibre és un taller amb el llibre de l'editorial Joventut, Sopa de carbassa, un llibre que tracta el treball en equip per a nens de 4 a 6 anys on el que es busca és que aprenguin que un equip és un conjunt de persones on cadascú té una feina i que quan hi falta un, el resultat no és el mateix. 

Vindràs a pintar caretes amb el teu fill i jugar a ser Gat, Ànec o Esquirol?

T'hi esperem!

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: créixer llegint, món llibre, llibres infantils, contes infantils

Comentar post