Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Jóvenes lectores  · 

boolino entrevista a Jordi Sierra i Fabra (2)


Hem tingut la gran sort de visitar a en Jordi Sierra i Fabra a casa seva a Barcelona per parlar amb ell sobre la seva trajectòria de 40 anys com un dels autors més llegits del nostre país, sobre la importància de la lectura per als infants i les seves fundacions a Colòmbia i Espanya.

Avui us presentem la segona part de l'entrevista amb en Jordi que completarem amb la part final el divendres que ve.. Agraïm al Jordi la seva generositat en compartir un matí amb boolino.

Jordi és un viatger, musicòleg, cinèfil i escriptor imparable. Escriu per a nens, joves i adults. Ha superat els 10 milions de llibres venuts, i ha estat traduït a 25 idiomes. Ha rebut innombrables premis, mencions i distincions.

Preocupat per l'educació infantil, i concretament a permetre l'accés a la lectura i l'escriptura als més petits, "retorna" a la societat el que aquesta li ha donat, a través de les seves fundacions (Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra a Colòmbia, i Fundació Jordi Sierra i Fabra a Espanya).

Des de 2006, la Fundació Jordi Sierra i Fabra, en col•laboració amb el Grupo SM, convoca el Premio Jordi Sierra i Fabra de literatura para jóvenes (menors de 18 anys). Aquesta mateixa fundació va rebre el 2010 el Premio IBBY-Asahi de Promoción de la Lectura 2010

Primera part de l'entrevista:

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: jordi sierra i fabra, entrevista, cuento infantil, fomento lectura infantil, fundación taller de letras jordi sierra i fabra, fundació jordi sierra i fabra

Comentar post

Toni

No us ho perdeu, es una estoneta, però passa volant, i val la pena. No a tothom li agradarà el que diu, però son veritats com a catedrals.