Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

boolino entrevista a Jordi Sierra i Fabra (3)

Jóvenes lectores  · 

boolino entrevista a Jordi Sierra i Fabra (3)


Hem tingut la gran sort de visitar a en Jordi Sierra i Fabra a casa seva a Barcelona per parlar amb ell sobre la seva trajectòria de 40 anys com un dels autors més llegits del nostre país.

Avui us presentem la tercera i última part de l'entrevista en la qual estem parlant amb en Jordi sobre la importància de la literatura infantil i juvenil, les seves fundacions a Colòmbia i Espanya i els llibres que el van marcar com a nen. Novament agraïm a Jordi la seva generositat en compartir un matí amb boolino.

Jordi és un viatger, musicòleg, cinèfil i escriptor imparable. Escriu per a nens, joves i adults. Ha superat els 10 milions de llibres venuts, i ha estat traduït a 25 idiomes. Ha rebut innombrables premis, mencions i distincions.

Preocupat per l'educació infantil, i concretament a permetre l'accés a la lectura i l'escriptura als més petits, "retorna" a la societat el que aquesta li ha donat, a través de les seves fundacions (Fundación Taller de Letras Jordi Sierra i Fabra a Colòmbia, i Fundació Jordi Sierra i Fabra a Espanya).

Des de 2006, la Fundació Jordi Sierra i Fabra, en col•laboració amb el Grupo SM, convoca el Premio Jordi Sierra i Fabra de literatura para jóvenes (menors de 18 anys). Aquesta mateixa fundació va rebre el 2010 el Premio IBBY-Asahi de Promoción de la Lectura 2010

Primera part de l'entrevista:

Segona part de l'entrevista:

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: jordi sierra i fabra, entrevista, cuento infantil, fomento lectura infantil, fundación taller de letras jordi sierra i fabra, fundació jordi sierra i fabra

Comentar post