Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

boolino recomana: Abacus

Valores y emociones  · 

boolino recomana: Abacus


Aquesta vegada us portem les recomanacions de la Roser Zúñiga, Responsable de Llibreria Infantil i Juvenil d'Abacus Cooperativa, una cadena de productes y serveis culturals y educatius, implantada principalment a Catalunya.

“Abacus neix el 1968 com a cooperativa de consumidors, vinculada al que després es va anomenar moviment de renovació pedagògica, amb l'objectiu de proveir-se de material educatiu en les millors condicions d'informació, qualitat i preu.

L'any 1986 els treballadors adquireixen la condició de socis de treball, i Abacus esdevé una cooperativa de consumidors amb socis de treball.

Des dels seus inicis, Abacus cooperativa ha apostat per l'eficiència i la vocació de servei als seus associats. La missió de l'empresa és ser un referent en la distribució de productes i serveis culturals i educatius per a l'entorn familiar i la societat en general, i aconseguir la satisfacció del soci-client, sent la dinamització cultural, la responsabilitat social, la innovació i el lideratge, el nucli de l'entitat de la cooperativa.”
 

 


Agraïm moltíssim a la Roser les recomanacions que ha compartit amb nosaltres, fins i tot de la seva pròpia biblioteca personal. Esperem que us agradin tant com a nosaltres.

Dades de contacte:

Abacus Balmes

Balmes, 163
08008 Barcelona 

http://www.abacus.coop/
https://www.facebook.com/Abacus.Coop
@AbacusCoop
 

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: boolino recomienda, video, valencia, gaia, librería, lola samper

Comentar post