Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Col.leccionables: Los animales de la granja

Valores y emociones  · 

Col.leccionables: Los animales de la granja

Any rere any, els col·leccionables inunden els quioscos. N'hi ha de tot tipus, des de trens, estris de cuina, cotxes en miniatura, cases de nines, figuretes... I fins a llibres, en aquest cas, us volem parlar de "Los animales de la granja", l'últim col·leccionable de Planeta deAgostini dirigit als nens.

Captura de pantalla 2013-02-22 a las 10.21.09Es tracta d'una sèrie de llibres que apropa els animals de la granja de manera simpàtica als nens. Cada fascicle està dedicat a un animal del qual ens expliquen el que menja, com viu o el que produeix en aquest ambient idíl·lic que és la granja.

Amb cada llibret se'ns explica la vida a la granja de la vaca, l'ovella, el ruc, el cavall, el porc... Els acompanyaran el granger i la seva dona a qui també coneixerem i que ens descobriran com és un feliç dia a la granja.


Captura de pantalla 2013-02-22 a las 10.10.52Les dades i les curiositats s'intercalen en cada llibre amb algunes històries i anècdotes divertides relacionades amb els animals. En el primer fascicle, La vaca, ens presenten a la vaca Margarita i al seu fill el vedell que beu la seva llet, encara que no a totes hores! El granger també ha de munyir a Margarita dues vegades al dia.

A més cada fascicle ve amb unes figuretes de plàstic perquè els nens puguin fer la col·lecció de la granja al complet i poder jugar a tota hora. Una altra manera d'apropar-se al coneixement dels animals de la granja de manera lleugera.

Salamandra 5-3 230 X 50 0213 RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: col.leccionables, boolino recomana, coses que ens agraden, planeta deagostini, los animales de la granja

Comentar post