Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Contes amb valors d'Edebé

Aprendemos...  · 

Contes amb valors d'Edebé

Avui volem parlar-vos d'una aplicació d'Edebé que ens sembla pràctica i encertada i respon a les actuals necessitats de molts pares.

Es tracta de Contes amb valors, una aplicació que reuneix cinc fantàstics llibres editats anteriorment en paper per l'editorial, ara digitalitzats. A més, estan enriquits amb una Guia per a pares amb consells útils per fer de la lectura amb els nens una cosa divertida i edificant.

Els llibres, a més, estan narrats perquè el nen pugui seguir les frases a través de la veu, una de les millors formes de desenvolupar l'habilitat lectora. I no només això, sinó que l'aplicació inclou jocs interactius entorn del llibre: un memory per a dos jugadors i il·lustracions per pintar.

Són llibres per a nens a partir de 3 anys i estan especialment escollits per treballar temes com la família i l'arribada d'un nadó, l'autoestima, la superació, les pors, l'amor i l'amistat, la tolerància i la solidaritat. 

Com us comentàvem, són llibres de qualitat, avalats per grans autors i il·lustradors que han estat enriquits amb jocs i eines per a pares per fer la lectura constructiva i divertida.

Es tracta de llibres de lectura fàcil que tracten, sobretot, d'animar a la lectura i d'apropar valors senzills i propers, tractats sempre de forma divertida i lleugera.

A més, poden ser útils per a nens més grans que estan aprenent idiomes ja que podem llegir-los en vuit idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i portuguès.

Podeu consultar els títols al web.

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: contes amb valors, apps ebooks i més coses, literatura infantil, contes infantils, edebé

Comentar post