Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Contes per nens i alimentació saludable

Queremos saber...  · 

Contes per nens i alimentació saludable

 

Avui a boolino volem parlar de cuina per a nens i llibres de cuina infantils, així que tothom a posar-se el barret de cuiner!

Involucrar els nens a la cuina és la millor manera de conscienciar-los sobre els bons hàbits saludables: no volen menjar verdures? Si us ajuden a cuinar, només per haver participat en la recepta estaran desitjant menjar-s'ho tot.

Gràcies a activitats i tallers de cuina per a nens i pares com, per exemple, els que imparteix la nutricionista Laura Isabel Arranz a l'Abacus o a Marti Aula, els nens poden gaudir i divertir-se cuinant, a la vegada que aprenen costums sanes. A més, la Laura Isabel Arranz ha publicat dos llibres de cuina per a nens, el primer és Què hi ha per sopar? i el segon La fada dels aliments. Què hi ha per sopar? s'adreça a pares i mares i parla de la importància d’una alimentació saludable i La fada dels aliments és una “traducció” del primer a un llenguatge infantil, els nens poden llegir-lo i posar en pràctica receptes sanes.

A través dels llibres també podem fomentar hàbits alimentaris saludables i, tal com el gust per la literatura, el paladar també es pot educar; però, no es tracta que s'ho mengin absolutament tot! També a nosaltres hi ha menjars i aliments que ens agraden més o menys. Es tracta de que provin i experimentin amb sabors naturals i d'educar-los en els valors de la cuina de proximitat i saludable. I creiem que la millor manera de que mengin d'una manera sana és que aprenguin a cuinar amb vosaltres.

Avui us volem recomanar uns quants llibres que us ajudaran a fomentar la lectura i a involucrar els vostres fills en la preparació de delicioses receptes.

El primer llibre és La Filomena Llaminera de Josefina Llargués.

Filomena llaminera

Autora: Josefina Llargués // Il.lustrador: Amadeu Casas // ISBN: 9788415456063

Es tracta d’un llibre de consells i de receptes de dinars i berenars vegetarians saludables per que pares i nens comparteixin experiències a la cuina i tant uns com altres aprenguin a menjar millor. A l'Abacus també hi han tallers de contacontes amb aquest llibre.

I aquí teniu altres recomanacions llibres de cuina per a nens:

Des de boolino us animem a cuinar amb els vostres fills i a posar en pràctica algunes de les receptes dels llibres que us recomanem, us assegurem que tant ells com vosaltres aprendreu i en gaudireu molt. Segur que guardeu a la memòria alguna recepta de la vostra infància, animeu-vos a compartir-la amb els vostres fills i, amb el temps, també ells recordaran aquests sabors i aquestes receptes que van aprendre amb vosaltres. 

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: libros de cocina para niños, alimentacion saludable para niños

Comentar post