Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Dia de la Mare: llibres per a nens i nenes

Concursos y sorteos  · 

Dia de la Mare: llibres per a nens i nenes

 

El diumenge és el Dia de la Mare! I avui volem apropar-vos algunes recomanacions de llibres infantils que giren al voltant d'un dels pilars fonamentals en la vida d'una nena o nen: les mares. Esperem que us agradin.

El primer llibre que us volem recomanar és Un beso antes de desayunar, de Raquel Díaz Reguera, editat per Lóguez.

portblog-1

Autora: Raquel Díaz Reuguera // ISBN: 9788496646629

Un beso antes de desayunar és un llibre tendre i colorit que traspua optimisme i amor. És la història de Violeta i els petons de la seva mare, que, cada matí, abans de sortir de casa, li deixa sota el coixí. Un cant a l'afecte i al poder d'un petó.

Amb un text poètic i unes il·lustracions alegres, acolorides i plenes de textures diferents, Raquel Díaz Reguera ens presenta la bonica història d'un petó viatger, perquè no hi ha res que contingui més amor que el petó d'una mare.

El segon llibre que us volem recomanar és La mamá de la mamá de mi mamá, d'Alejandra Schmidt, il·lustrat per María José Olavarría i editat per l'editorial Zig-Zag.

40738 449891369118 643194118 5144973 351799 n

Autora: Alejandra Schmidt // Il·lustradora: María José Olavarría // ISBN: 9789561221000

La mamá de la mamá de mi mamá és un conte per llegir al costat de nens a partir de 3 anys. El conte apel·la a les emocions i als sentiments d'una generació de dones i mostra els forts vincles intergeneracionals que les uneixen per mitjà de les veus d'una besnéta i una besàvia.

La besnéta i la besàvia, amb les seves narracions, teixeixen una bufanda dolçament il·lustrada per María José Olavarría, metàfora de tot allò que les uneix. L'autora ha volgut mostrar els dos punts de vista d'un amor que escapa de la raó i mostrar únicament la força dels sentiments i els records que uneixen les dones d'una família.

Un llibre preciós que s'acosta amb respecte a la visió tant dels nens com de les persones grans, reflectint com, en els dos extrems de la vida d'una persona, els sentiments i les sensacions s'uneixen en un cicle vital que no acaba, que continua generació rere generació gràcies al record i l'amor.

Un altre llibre fantàstic que us recomanem és ¡¡¡Mamááá…!!! De Carles Cano, il·lustrat per Paco Giménez i editat per Anaya.

mama Carles Cano

Autor: Carles Cano // Il·lustrador: Paco Giménez // ISBN: 9788467828962

A qui no li agrada que la mare li expliqui un conte a la nit? A tots, però de vegades la ment i la foscor poden jugar males passades i crear monstres i bruixes que apareixen per tot arreu. No passa res, per això està la mare que amb els seus poders aconsegueix espantar qualsevol por.

Carles Cano i Paco Giménez ho han tornat a aconseguir; aquest cop ens ofereixen un llibre divertit i tendre que en comptes de convertir en tabú les pors infantils, les accepta i no els resta importància. Els monstres poden presentar-se a l'habitació sense ser convidats, però amb seguretat la mare sempre hi serà per fer-los fora.

Un llibre per a nens d'entre 3 i 6 anys perfecte per a aquells que puguin sentir alguna por nocturna.

Feliç Dia de la Mare a totes!

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: quin llibre escullo avui, un beso antes de desayunar, la mamá de la mamá de mi mamá, ¡¡¡mamááá...!!!, literatura infantil, contes infantils

Comentar post