Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Dia del pare: Llibres per als nens

Valores y emociones  · 

Dia del pare: Llibres per als nens

Feliç Dia del Pare a tots! Avui us portem un recull de llibres infantils per compartir amb els pares en aquest dia. No te'ls perdis!

0 a 2 anys

3 a 6 anys

7 a 8 anys

Las manos de papá d’Émile Jadoul, editat per Corimbo

És un preciós àlbum il·lustrat que narra, a través d'unes grans imatges i un text onomatopeic, les primeres passes de la vida d'un nadó.

Les protagonistes d'aquest conte són les grans mans del pare, que protegeixen, fan pessigolles, acaricien, impulsen i fins i tot deixen anar quan el nadó està preparat per donar les seves primeres passes.

Amb unes il·lustracions grans i expressives, Émile Jadoul mostra amb dolçor el gran vincle que el tacte i la calor humana creen entre un pare i un fill en els primers anys de vida. Un llibre de petit format i de cartró perfecte per llegir al costat de pare.

Días de hijo de Philip Waechter, editat per Lóguez Ediciones.

A Días de hijo assistim als primers mesos de la relació entre un pare i el seu fill, en aquest cas, centrats en les primeres emocions del pare primerenc fascinat amb el seu nadó. Un llibre quotidià, actual, divertit, tendre, de text breu i il·lustracions senzilles, que relata les sensacions -bones, dolentes i regulars- d'un pare emocionat per ser-ho.

Les il·lustracions de traç lleuger expressen perfectament la quotidianitat i tendra naturalitat de la vida en família, esquitxades per un text alhora enginyós, divertit i innocent, aconsegueixen que el llibre destil.li un amor incondicional, una connexió patern-filial única i preciosa.

Cada divendres de Dan Yaccarino, editat per Intermón Oxfam

Cada divendres el protagonista del llibre i el seu pare fan una passejada i esmorzen junts a la cafeteria; cada divendres, es fixen en la gent que camina amb presses, en els aparadors; cada divendres gaudeixen d'un moment per a ells dos sols que esperen durant tota la setmana. Cada divendres comparteixen moments irrepetibles junts.

Un llibre que ens parla d'una preciosa rutina familiar que, per senzilla que sigui, aconsegueix estrènyer llaços entre pare i fill. Una mena de ritual que no es perden per res del món.


Un llibre més que no us deixarem de recomanar...


De 3 a 6 anys

Moixaina exprés d'Émile Jadoul, editat per Corimbo. Seguim amb Émile Jadoul, aquest autor belga ens té acostumats a uns preciosos llibres il·lustrats per a pre-lectors alegres, divertits i originals que ens encanten.

Un llibre divertit per a nens i també per PAV (Pares d'alta velocitat) que només necessiten parar de tant en tant per demostrar que realment són Papàssupergenials.

Podeu veure la ressenya complerta aquí.

También te puede interesar:

Comentar post