Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Dia dels Drets Humans: Save the Children i Cuento de Luz

Concursos y sorteos  · 

Dia dels Drets Humans: Save the Children i Cuento de Luz

Avui és el Dia dels Drets Humans i a boolino volem parlar-vos d'una ONG que porta des de 1919 treballant per defensar i lluitar pels drets dels nens i que segur que coneixeu: Save the Children.

Save the Children porten més de vint anys treballant a Espanya i el seu objectiu principal és la defensa activa dels interessos dels nens i nenes de tot el món. Van ser els primers a elaborar la Declaració de Drets de l'Infant, l'antecedent històric immediat de l'actual Convenció sobre els drets de l'Infant, i és organisme consultor del Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

En el seu programa distingeixen entre visió i missió. La seva visió és la de "un món on tots els nens i nenes tinguin assegurat el dret a la supervivència, la protecció, el desenvolupament i la participació" i la seva missió és "impulsar avanços significatius en la manera com el món tracta els nens i nenes, amb la finalitat de generar canvis immediats i duradors en les seves vides".

Save the Children porten a terme nombroses accions directes per evitar la violació dels drets dels nens i elaboren guies i publicacions de tot tipus per ajudar a pares i educadors en el desenvolupament adequat de nens de tota classe i edat i informar de situacions alarmants que han de canviar.

Des de boolino us animem a visitar la seva web on trobareu tota la informació relacionada amb l'ONG i les diferents formes de col·laborar amb ells. A més de conèixer la seva forma de treball, també podreu veure el programa complet de cada any, en el qual es detalla a què es destina cada euro que es rep.

Els nens no només són el futur, sinó que molts viuen en un present que pot ser molt dur i difícil. En molts casos són més vulnerables que les persones adultes i és per això que ens correspon a tots lluitar contra la violació dels seus drets.

I ara el nostre llibre recomanat...

El cielo de Afganistán

Autor: Ana de Eulate // Ilust: Sonja Wimmer // Edit: Cuento de Luz // ISBN: 9788415503019

"Miro al cielo, cierro los ojos y mi imaginación empieza a volar… El cielo puede estar lleno de cometas –pienso– pero también de sueños. Y el mío se eleva alto, muy alto hacia las estrellas. Soy una niña afgana que no cesa de soñar, y mi sueño se dirige a todas las regiones, se introduce en las casas, en los hogares, en las familias, en los corazones. Una niña, un sueño, un canto a la paz."

La història d'aquest llibre és uns història de fortalesa per aconseguir que es distribuís a l'Afganistàn, a on les condicions de vida no son fàcils per ningú, i per les nenes, encara menys. Una història de coincidències i fets molt sorprenents, de vivències i records, de generositat i amor... de màgia, com màgica és Cuento de Luz.

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: dia dels drets humans, save the children, drets dels nens, infància

Comentar post