Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

ebooks i apps per a nens II

Aprendemos...  · 

ebooks i apps per a nens II


Com diu en Llorenç Giménez en una entrevista per a la nostra pàgina "cadascú escollirà la millor i actual manera de llegir, el que és important és que es llija". Per això, volem transmetre que allò que és important és que el nen llegeixi contes infantils i llibres adequats per a la seva edat, però el suport és d'elecció propia. Avui a boolino us parlem de nou d’ebooks o llibres digitals.

iCuadernos by Rubio ()

Ens agradaria parlar-vos d’iCuadernos by Rubio. Es tracta dels famosos i recordats quaderns de reforç que ens han acompanyat durant anys; però aquesta vegada en versió digital. Des de Rubio han creat diferents aplicacions i han traslladat del paper a la pantalla diversos quaderns per tal que els nens d'avui, nadius digitals, puguin realitzar exercicis de reforç amb un perfil propi, un bloc de notes i un "mussol tutor" que els farà de mestre. Els continguts estan separats per edats (de 3 a 12 anys) i compten amb més de 20 nivells de dificultat. Per als estudiants de primària l'aplicació disposa de dues col·leccions centrades en reforçar les matemàtiques. I per als més petits, una gran varietat de dibuixos per pintar i contornejar, adequats al moment del seu desenvolupament intel·lectual i motriu. A més teniu la possibilitat de provar-los abans de comprar-los.

Sanoen

Sanoen és una editorial digital que crea exclusivament ebooks i aplicacions per a nens. Ells mateixos diuen que, com a pares, el seu objectiu és divertir però també apropar als nens temes d'actualitat com ara la crisi econòmica o l'Alzheimer, de manera que puguin entendre situacions que en un primer moment poden semblar complicades d'assimilar. La primera col·lecció de contes que han publicat es titula Sara la petita fada i podem trobar-la en català, castellà, anglès, francès, català, alemany i xinès.


Mebooks

A més de fomentar la lectura infantil i les noves tecnologies, des de Mebooks promouen la creativitat del nen a partir de la reinterpretació del conte. A més de llegir i escoltar el llibre, el nen també pot canviar la història mitjançant l'enregistrament per veu. Disposen de títols clàssics com Els Tres Porquets o La Ventafocs.

TumbleBook Library 

Aquesta editorial aposta per la barreja de tradició i innovació. En Tumblebooks Library creen llibres animats amb il·lustracions que parlen i ensenyen als nens a llegir en anglès. Es tracta de títols adaptats als quals s’afegeixen animacions, so, música i narracions. Llibres infantils il·lustrats que es poden llegir i escoltar.

Buscar, indagar i compartir pot ser divertidíssim. Des de boolino us animem a que prengueu contacte amb aquests nous formats, si és que no ho heu fet ja, i descobriu al costat dels vostres fills quins són els que millor s'adapten als vostres gustos i necessitats.

Aquest és l'enllaç del nostre anterior article sobre ebooks.
  

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: ebooks, apps para niños, libros electrónicos infantiles, ebooks para niños, libro infantil electrónico, libros electrónicos para niños, icuadernos by rubio, sanoen, mebooks, tumblebooks library

Comentar post