Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

ebooks i apps per a nens: aplicacions educatives

Aprendemos...  · 

ebooks i apps per a nens: aplicacions educatives

A boolino seguim recomanant ebooks i apps interessants que ajuden a fomentar la lectura i estimulen l'interès dels nens pels llibres, digitals o en paper.

Avui us volem parlar de tres aplicacions amb un clar enfocament pedagògic pensades perquè els nens i nenes aprenguin jugant de manera senzilla.

ABCkit

La primera, ABCkit està pensada per aprendre l'alfabet jugant.

Es tracta d'una aplicació increïblement senzilla i atractiva que utilitza la relació entre objectes i lletres perquè els nens puguin identificar el signe amb l'element que se'ls mostra. A més inclou els sons de cada lletra perquè la identificació sigui més senzilla i una activitat per traçar el caràcter amb el dit.

De vegades les idees senzilles i ben presentades són les que millor funcionen. Sense enrevessades regles els nens treballaran l'alfabet de manera divertida i sense adonar-se'n.

Atles del món de La Galera

A continuació us presentem una aplicació que va ser seleccionada com a millor aplicació educativa a
comtouchpressatlasipadenglish-1-4 Espanya el 2012 per Apple Store. Basada en el llibre de Nick Crane editat per La Galera, aquest Atles del món és una eina didàctica molt pràctica i dinàmica que permet conèixer no només la geografia mundial, sinó també els pobles, costums, animals... de regions de tot el món.

Els nens podran fer zoom en les àrees del globus terraqüi interactiu que més els interessin i passar hores descobrint racons allunyats del món. Sense oblidar-nos de les meravelloses il·lustracions animades de David Dean, els sons de tota mena, les fotografies... que converteixen aquest atles en una eina molt completa perfecta per traçar una idea general sobre el món en què vivim.

La llegenda de Sant Jordi

S'acosta Sant Jordi, per això ens sembla interessant recomanar aquesta aplicació en forma de conte mza 9185418281950219231.480x480-75interactiu que ens narra la famosa llegenda. Adreçada a nens d'entre 2 i 7 anys, amb aquesta aplicació descobriran La llegenda de Sant Jordi mentre aprenen noves paraules tant en el seu idioma com en anglès.

Mother Tongue i Ana Guillén van apostar per un conte que és proper a molts nens per aconseguir atrapar-los en la història i aprofitar tota la interactivitat que un dispositiu digital pot oferir per enriquir-lo amb el valor educatiu.

El conte es pot llegir en tres idiomes, català, anglès i espanyol.

Esperem que us agradin. Per la nostra part, seguirem acostant-vos periòdicament les apps i els ebooks més interessants per als nens i nenes.

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: ebooks apps i més coses, aplicacions educatives, aplicacions pedagògiques, llegenda de sant jordi, atles del món, abckit

Comentar post