Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

ebooks i apps per a nens: Hidalgus, Silvia y Simón i Pequeñas historias de hadas

Aprendemos...  · 

ebooks i apps per a nens: Hidalgus, Silvia y Simón i Pequeñas historias de hadas

A boolino seguim recomanant els millors ebooks i apps per a nens i avui us portem tres propostes molt peculiars: un joc ambientat al Segle d'Or espanyol, una preciosa història d'amor per a nens il·lustrada per Mariona Cabassa i una aplicació per anar a dormir.

Comencem amb Hidalgus, l'aplicació que ens porta Edebé ambientada al Segle d'Or espanyol i adreçada a nens a partir de 8 anys. Es tracta d'una aventura gràfica en la qual el nen haurà d'anar resolent problemes i superant proves mentre va coneixent tots els secrets d'un dels segles més fecunds de la literatura espanyola.

El joc, com diem, està ambientat al segle XVII i ens presenta un món fascinant en què un jove de família humil haurà de lluitar per arribar al seu destí i convertir-se en un heroi, pel camí anirà coneixent a diferents personatges clàssics de la literatura espanyola i superant diferents proves.

L'apropament al Segle d'Or no es dóna en forma d'informació, sinó com en un joc de rol, a través de personatges que interactuen amb el jove protagonista, Martín Quesada, que ha de dirigir el nen.

El món en què es mou el protagonista està cuidat al detall, des del llenguatge, als personatges, les cases, les habitacions, els corrals de comèdia... Tot perfectament ambientat perquè el nen se submergeixi completament en la història.

Per descarregar-lo i obtenir més informació us recomanem adreçar-vos a la web.

El següent ebook està adreçats a nens més petits, d'entre 4 i 9 anys i us assegurem que la història us entendrirà. El títol és Silvia y Simón està escrit per Juan Muñoz-Tébar i il·lustrat per Mariona Cabassa.

SilviaySimon iTunes

Autor: Juan Muñoz-Tébar // Il·lustradora: Mariona Cabassa

És la preciosa història de dos amics que es veuen forçats a separar-se quan Silvia es muda a una altra ciutat. Simón no permetrà que la seva amistat caigui en l'oblit i decidirà fer-li un regal molt especial.

Les espectaculars il·lustracions de Mariona Cabassa, que juga a la perfecció amb els colors i l'aire vintage, envolten la història dels dos protagonistes i ens porta, com en un núvol, fins al final del conte.

Podeu descarregar-lo a través d'aquí en el format que més us agradi.

Després de jugar una bona estona i llegir un història d'amistat que ens ha emocionat, arriba el
unnamed 1moment de relaxar-se i dormir, per a això és l'última aplicació que us recomanem.

Des de Parramón ens porten Pequeñas historias de hadas, una aplicació que conté quatre contes tradicionals plens de màgia i suaus il·lustracions animades per agafar la son.

Ha arribat l'hora d'anar a dormir, ens fiquem al llit, baixem la llum i comencem el conte. Però quin conte triar per no agitar massa la ment i que els nens puguin dormir relaxats? Contes tradicionals plens de màgia acompanyats d'una música pensada perquè els nens dormin tranquils i amb el cap ple d'imatges plàcides i agradables. Feliços somnis!

RHM 230x50 1305 v03 Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: ebooks, apps i més coses, silvia y simón, hidalgus, pequeñas historias de hadas, literatura infantil

Comentar post