Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

el gat: la revista per a nens, nenes, mares i pares

Valores y emociones  · 

el gat: la revista per a nens, nenes, mares i pares

Avui la nostra amiga Patrícia Gaspà ens porta el gat, la revista que distribueix de manera gratuïta destinada a famílies.

Des de boolino volem recomanar aquesta interessant proposta que, mes a mes, ofereix contes per a nens, articles de molta utilitat, receptes, recomanacions, propostes de viatges en família, passatemps per a nens i nenes, una agenda d'activitats... el gat és un espai creat per unir els interessos de fills/es i pares i mares, una breu revista per a la família amb un munt de continguts pràctics i curiosos amb la qual, estem segurs, gaudireu molt.

Ja està aquí el gat del mes de març! 

Captura de pantalla 2013-02-27 a las 13.47.39

"Us hem preparat una pila de continguts que us encantaran."

"Podreu llegir un conte preciós, sobre un nuvolet i un doctor aventurer i un article molt interessant, sobre l’homeopatia. Aprendreu a fer bunyols de Quaresma i podreu passar el temps de forma divertida resolent els sudokus, laberints i mots encreuats!"

"A més a més us recomanem una web molt especial, la de la biblioteca virtual, la coneixeu? Les biblioteques de Sant Cugat també us recomanen un llibre i si teniu previst fer una escapada per setmana Santa, us proposem una sortida de conte."

Esperem que gaudiu molt llegint el gat d’aquest mes!

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: el gat, boolino recomana, coses que ens agraden, revista familiar, activitats per a nens i nenes

Comentar post