Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

El món de la Berta

Valores y emociones  · 

El món de la Berta

La Berta és una simpàtica nena amb la qual els nens i nenes que estan aprenent a llegir se sentiran identificats. El món de la Berta, és una col·lecció de contes breus, senzills i propers que narren històries quotidianes d'una nena que està descobrint el món; des d'anar en avió, anar a l'escola, aprendre a nedar o a llegir, fins a tenir un germanet.

29394636 copiaEstrella Polar és l'encarregada de publicar aquesta sèrie de llibres amb un gran èxit entre els més petits. La Berta aconsegueix fer-se amiga dels seus lectors i compartir amb ells cada moment o canvi important en la seva vida.

Liane Schneider és l'autora i creadora de la imatge de la Berta i de les diferents il·lustracions que completen la col·lecció. Aquesta simpàtica nena rossa continuarà fent que molts nens aprenguin a llegir, o a nedar, o a esquiar...

La col·lecció de la Berta és una excel.lent manera de que els nens comencin a llegir sols (i també acompanyats). La sèrie ha anat evolucionant amb el temps i creixent amb els seus lectors i als darrers números trobem més text, un altre encert per apropar el personatge als nens.

Finalment i molt important, el preu és realment assequible sense restar qualitat als llibres, de tapa dura i encoixinats.

Us recomanem diversos títols de la col·lecció:

La Berta aprèn a nedarA la Berta li agradaria saber nedar com la seva amiga Laia. Un dia, la mare l’apunta a un curset de natació. La Berta n’aprèn ràpidament i ben aviat neda com un autèntic peixet. Finalment arriba el dia de la prova: aconseguirà la Berta superar-la?

la-berta-apren-a-nedar-OK650

Autora: Liane Schneider // ISBN: 9788499326283

La Berta aprèn a esquiar. Per les vacances d'hivern la Berta i els seus pares van a la muntanya. És la primera vegada que la Berta va a esquiar i per això haurà d'anar ben equipada: els esquís, els pals, els pantalons, el gorro d'hivern. A les classes d'esquí que farà aprendrà a no caure i baixar en trineu.

La-Berta-aprn-a-esquiar650

Autora: Liane Schneider // ISBN: 9788499329710

La Berta va al metge. A la Berta li toca anar a la revisió mèdica i està una mica preocupada. «Mama, no, al metge no», protesta. «Em faran mal?». Per sort, hi ha la mare que la tranquil·litza. I quan arriba el moment, la revisió resulta ser més divertida del que s’esperava...

la-berta-va-al-metge-OK650

Autora: Liane Schneider // ISBN: 9788499326245

La Berta aprèn a ballar. La Berta fa un curset de dansa clàssica per ser ballarina. En companyia d’altres alumnes, aprèn a mantenir-se sobre la punta dels peus i a saltar... Que divertit! Aviat se celebra l’espectacle de final de curs: per primera vegada, la Berta ballarà dalt d’un escenari, davant d’espectadors de veritat... Se’n sortirà?

la-berta-apren-a-ballar-OK3

Autora: Liane Schneider // ISBN: 9788499326290

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: el món de la berta, estrella polar, liane schneider, literatura infantil, contes per a nens, col.leccions, quin llibre escullo avui

Comentar post