Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

El mussol perdut i el monstre afectuós: Chris Haughton i Puño

Valores y emociones  · 

El mussol perdut i el monstre afectuós: Chris Haughton i Puño

Seguim parlant-vos d'alguns il·lustradors que visitaran Ilustratour a Valladolid. Avui us portem a dos grandíssims autors: Chris Haughton, autor d'Una mica perdut i Puño, amb el seu monstre Malacresta.

Chris Haughton és un dissenyador irlandès establert a Londres que va debutar el 2010 amb Una mica perdut, tot un èxit que ja ha estat traduït a més de 16 idiomes.

una-mica-perdut

Autor: Chris Haughton // ISBN: 9788493892777

Una mica perdut és un preciós conte que ens explica la història d'un petit mussol somnolent que cau del seu niu i perd de vista la seva mare. Amb l'ajuda d'un divertit esquirol, anirà buscant per tot el bosc sense èxit; l'esquirol li presenta una mare després d'una altra, però cap és la seva. Serà la granota la que aconsegueixi solucionar el problema.

Un llibre amb un text molt breu i molt senzill que amaga tot un univers a les il·lustracions. A Una mica perdut hi ha quantitat de detalls que podrem anar descobrint a poc a poc a mesura que llegim i rellegim el llibre. Amb la màgia de les històries senzilles, Haughton crea un conte minimalista que omple amb l'amor i la necessitat de tornar a casa quan s'està una mica perdut.

A més, ha publicat Oh no, Charlie! i ja està treballant en el seu tercer llibre.

Pel que fa al nacional Puño, estem davant d'un il·lustrador madrileny que ha il·lustrat llibres tant infantils com per a adults, ha publicat el seu treball a diaris com El Mundo, Público o Diagonal i a diferents revistes de còmic. Ha il·lustrat llibres a Anaya i SM i ha sigut educador durant set anys.

L'últim llibre de Puño és El monstruo Malacresta, un llibre editat per SM que ens explica la història de Malacresta, un monstre que està cansat de recórrer totes les nits el camí des de la seva cova fins a l'armari dels nens per a espantar-los.

el-monstruo-malacresta

Autor: Puño // ISBN: 9788467556742

Malacresta està cansat de fugir quan els pares arriben a les habitacions espantats pels crits dels seus fills, cansat d'escapar quan algú encén un llum i cansat d'infondre por. Malacresta vol moixaines i llet amb mel, perquè encara que sigui un monstre, també té dret a viure com més li agradi.

Un llibre tendre i divertit d'il·lustracions senzilles en el qual se'ns presenta a un monstre taronja, grassonet i bonàs que fa de tot menys por i amb el qual els nens d'entre 7 i 8 anys gaudiran moltíssim.

Tots dos autors -i molts d'altres- seran a les jornades de l'Ilustratour 2013 que tindran lloc a Valladolid de l'1 al 12 de juliol. Una jornada única que no us podeu perdre si sou amants de la il·lustració infantil.

RHM 230x50 1305 v03 Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: quin llibre escullo avui, una mica perdut, el monstruo malacresta, puño, chris haughton, ilustratour 2013

Comentar post