Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Els millors clàssics de la mà de Pilarín Bayés

Queremos saber...  · 

Els millors clàssics de la mà de Pilarín Bayés

Amb motiu de la celebració de l’any dedicat a la reconeguda il·lustradora Pilarín Bayés,  el diari La Vanguardia ofereix a partir d’aquest cap de setmana una col·lecció exclusiva de 13 contes clàssics en català amb els seus inoblidables i atractius dibuixos.  La col·lecció oferirà cada setmana un conte clàssic imprescindible com ara En Patufet, La Blancaneu, La Caputxeta Vermella, Pinotxo, L’aneguet lleig o La rateta que escombrava l’escaleta, entre d’altres.

Pilarín Bayés, nascuda a Vic el 1941, va començar la carrera professional com a il·lustradora el 1964 col·laborant amb la revista Cavall Fort. Des de llavors no ha parat d'il·lustrar llibres, en té més de 700 editats fins avui. A part de llibres, també ha il·lustrat cartes, articles, concursos, calendaris, postals, jocs per a Internet i milers de quadres per a galeries d'art. Ha estat guardonada amb nombrosos premis al llarg de la seva trajectòria, i entre els més importants destaquen la Creu de Sant Jordi i el Premi Serra d'Or. Per tota una vida dedicada a l'art, enguany ha rebut el reconeixement nacional de cultura a la trajectòria professional i artística amb la celebració de l'Any Pilarín Bayés durant el 2012. A propòsit de la celebració, s’han programat diverses activitats com ara la mostra “Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots“, que  es pot visitar fins a l’11 de setembre al Palau Robert de Barcelona.

Val a dir que la Pilarín sintonitza de ple amb els nous formats comunicatius, entenent que l’evolució tecnològica pot conviure i complementar-se amb la tradició. Un bon exemple és la recent edició de l’emblemàtic llibre Història de Catalunya en format app interactiu per iPad que té conjuga la diversió amb l’aprenentatge.

Us deixem l'anunci de la promoció:

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: recomendaciones, boolino, fomento de la lectura infantil, cuentos infantiles, pilarin bayes, la vanguardia promociones

Comentar post