Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Entre tinieblas, la primera novel·la juvenil de Begoña Torres

Jóvenes lectores  · 

Entre tinieblas, la primera novel·la juvenil de Begoña Torres

Tots els que seguiu la nostra Hora del Conte setmana a setmana, sabreu que Begoña Torres és una escriptora habitual a boolino, de fet, la primera escriptora boolino. Ens encanten les seves històries sempre esquitxades d'aquest ingredient de sorpresa i de misteri i ens encanta quan ens envia aquests contes breus que amb un gir inesperat, aconsegueixen esglaiar-nos.

Entre tinieblas és la seva primera novel·la juvenil i per fi ha sortit a la venda, des de boolino ens alegrem moltíssim per Begoña i us la recomanem.

Entre tinieblas narra la història de Luna, una nena de deu anys, que viu aïllada del món per un terrible perill que amenaça la seva família. Amb l'arribada de Daniel, el seu nou veí, decideixen embarcar-se en una aventura en què descobreixen que, malgrat tot, el més important és la seva amistat.

Us deixem amb el book tràiler per anar obrint boca:

Les seves històries són sorprenents, costumistes amb un toc fantàstic, molt atractives per als nens i nenes que queden automàticament captivats i arrossegats a la lectura. El misteri i els cops d'efecte aconsegueixen fascinar-los i interessar-los per la història. En definitiva, històries interessants i ben construïdes perfectes per fomentar la lectura i l'interès pels llibres.

El llibre ja es pot adquirir a les llibreries i a través de l'editorial Bubok en format digital o físic.

port web

Autora: Begoña Torres // ISBN: 9788468632254

Per conèixer totes les novetats d'Entre tinieblas us recomanem adreçar-vos a la pàgina web on podreu descobrir els personatges, conèixer una mica més de Begoña Torres i descarregar-vos el primer capítol del llibre de manera gratuïta. Us temptem a llegir el començament del llibre, us assegurem que no podreu resistir-vos a acabar la història.

També podeu estar al cas de totes les novetats d'Entre tinieblas des del facebook, el twitter i el tuenti del llibre.

Des de boolino ens alegrem moltíssim per Begoña i li donem l'enhorabona per la seva novel·la. I a vosaltres només ens queda convidar-vos a que devoreu la història, si us quedeu amb ganes de més, sempre podeu seguir amb els contes que ha publicat a boolino.

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: begoña torres, explica-ho amb un llibre, literatura infantil, literatura juvenil, entre tinieblas, l'hora del conte

Comentar post