Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Exposició de la il.lustradora Montse Gisbert

Concursos y sorteos  · 

Exposició de la il.lustradora Montse Gisbert

 

Us volem recomanar una proposta molt especial: des de Tàndem Edicions han organitzat una exposició itinerant de la il·lustradora Montse Gisbert, per la qual han seleccionat 24 làmines originals en les quals podrem veure un recorregut per cinc àlbums de la il·lustradora: L'abecedari fantàstic de Potam, El segle més nou del món, El desig de la lluna, Les petites (i grans) emocions de la vida i El bebé més dolç del món.

L'exposició acaba de passar per València i estarà del 3 al 15 de desembre a la llibreria Liberespacio de Madrid.Des de la web de Tàndem, a més, podem adquirir còpies de diferents il·lustracions a diferents mides. Us deixem l'enllaç de l'editorial perquè feu un cop d'ull a l'alegre i colorit treball de la il·lustradora.

Per més dates consulteu l'agenda boolino. I no us perdeu aquesta ocasió única per veure de prop el treball artístic d'una fantàstica il·lustradora infantil. 

potames b 01

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: Tàndem Edicions, Montse Gisbert, L'abecedari fantàstic de Potam, El segle més nou del món, El desig de la lluna, Les petites (i grans) emocions de la vida i El bebé més dolç del món, il.lustració infantil

Comentar post