Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Muk, La noche de la visita i El Grúfal

Valores y emociones  · 

Muk, La noche de la visita i El Grúfal

Queda una setmana per gaudir de Ilustratour 2013 a Valladolid! Esteu preparats? Mentre esperem que passi la setmana, us recomanem llegir alguns dels llibres que podrem trobar a la major fira d'il·lustració d'Espanya.

 

Per anar obrint boca i per si encara no us heu convençut, us parlem de tres il·lustradors que passaran la setmana que ve per Valladolid i que parlaran amb tothom qui vulgui conèixer de primera mà la seva feina.

Avui us acostem a Marc Boutavant i el seu fantàstic aventurer Muk, a Benoît Jacques i la seva divertida versió de l'àvia de la Caputxeta i a Axel Scheffler i el seu famós Grúfal.

Marc Boutavant és el creador d'un dels móns més fantàstics que hem pogut veure en els últims anys en el panorama de la il·lustració infantil.

Els móns de Boutavant són plens d'animalons excèntrics i curiosos que presenta en il·lustracions increïblement acolorides, d'estil naïf i amb un cert aire retro. Les il·lustracions de Boutavant ens transporten a un món fantàstic i fascinant en el qual podrem descobrir les històries d'una quantitat de personatges molt peculiars.

La vuelta al mundo de Muk és un llibre il·lustrat editat per Kókinos que recorre diferents racons del món i que ve amb adhesius per a jugar i interactuar amb els diferents escenaris.

Autor: Marc Boutavant // ISBN: 9788496629387

Benoît Jacques és un autor i il·lustrador belga que l'any passat ens va regalar una divertidíssima versió de la Caputxeta, aquesta vegada, des del punt de vista de l'àvia.

La noche de la visita, editat per A buen paso, una àvia més sorda que una tàpia es resisteix a ser menjada pel llop, que acaba desesperat davant d'una dona gens ingènua.

Autor: Benoît Jacques // ISBN: 9788493721183

Pareu atenció a la combinació de les il·lustracions, senzilles i eloqüents, amb el text, concís, rimat, precís i magistralment utilitzat per aconseguir explicar el conte a través de les formes i la tipografia. Gràcies a això Benoît Jacques ens ofereix un conte molt enginyós, amb un punt irònic que encantarà als nens.

Finalment, si veniu a Ilustratour 2013 podreu conèixer l'il·lustrador del famós Grúfal, Axel Scheffler.

Què podem dir d'ell que no s'hagi dit? Axel Schffler va ser l'encarregat d'il·lustrar el cèlebre conte de Julia Donaldson, El Grúfal.

Autora: Julia Donaldson // Il·lustrador: Axel Scheffer // ISBN: 9788479422424

Una faula clàssica d'animals rimada que ens planteja temes com l'astúcia, l'enginy i si existeixen els monstres com el Grúfal més enllà de la nostra imaginació, tot això a través d'unes il·lustracions tradicionals i divertides.

Nosaltres us garantim que l'hem vist rondant pel voltants de Ilustratour... Si el vols conèixer només has d'anar la setmana que ve a Valladolid i afinar bé l'olfacte, si perceps una olor molt fastigosa... És ell!

RHM 230x50 1305 v03 Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: quin llibre escullo avui, grufal, muk, noche de la visita, il.lustracio infantil, ilustratour

Comentar post