Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Jocs infantils: Veig, veig

Valores y emociones  · 

Jocs infantils: Veig, veig

Avui a la nostra sèrie de Jocs infantils us parlem del Veig, veig! I a més us recomanem un llibre pop-up preciós per jugar a Veig, veig d'una manera diferent i espectacular.

Segur que tots coneixeu aquest popular joc però, sabeu d'on ve? Encara que el seu origen és incert, com tots els jocs populars sembla que va néixer d'una situació real. Algunes fonts afirmen que la dona d'un antic califa que, després de tres dies plujosos sense sortir de la seva habitació, estava molt, molt avorrit, li va preguntar:

⁃ Què mires estimat?

⁃ Veig... veig... - va contestar ell.

⁃ Què veus? - Va voler saber ella.

⁃ Una cosa - va sospirar.

⁃ El què?

⁃ Meravellosa.

I sembla que va ser llavors quan, per matar el temps, es va començar a jugar. Avui dia no només serveix per passar les hores mortes, sinó que pot esdevenir un joc molt entretingut adequat per practicar la gramàtica, fomentar el desenvolupament cognitiu o augmentar el lèxic dels nens. Podem jugar en pràcticament qualsevol moment, fent tasques, cuinant, asseguts al sofà... A més admet infinitat de variants, a boolino ens encanta inventar els nostres propis Veig veig i jugar de mil maneres diferents.

Una d'elles és amb el fantàstic llibre que us volem recomanar. Es tracta de Veo-veo, de David A. Carter i editat per Combel.

9788498257731 04 n

Autor: David A. Carter // ISBN: 9788498257731

El llibre ens proposa anar trobant tot un seguit d'objectes i formes que surten de les pàgines, per això, haurem de endinsar-nos i perdre'ns entre les geometries impossibles que Carter ha construït per a nosaltres. Haurem d'estar concentrats i inspeccionar cadascun dels racons dels enroscats edificis que sorgeixen del llibre, mai se sap on pot amagar-se un gat, un floc de neu o un xampinyó.

HSinside 1

Us deixem amb la fitxa del llibre a boolino.

Us assegurem que no us decebrà. Us animeu a obrir-lo?

Imatge presa de http://sociologicamenteperdidos.blogspot.com.es/


registrate banner post esp

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: jocs infantils, llibres pop-up, veig-veig, literatura infantil

Comentar post