Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

La llibreria La Ploma recomana als amics de boolino

Valores y emociones  · 

La llibreria La Ploma recomana als amics de boolino


Aquesta setmana és especial i per això els nostres amics experts ens recomanaran llibres per als nostres infants, ja sigui per Sant Jordi o per celebrar la Diada Internacional del Llibre, el día 23 d’Abril. Avui per començar, les recomanacions dels nostres amics de la llibreria La Ploma.

Esperem que totes elles us agradin, si teniu preguntes, si us plau podeu enviar-les al nostre correu electrònic info@boolino.com, deixar una consulta a la nostra pàgina de Facebook (www.facebook.com/boolino) o bé a través del nostre compte de Twitter (@boolino).

Us desitjem una setmana molt feliç i disfruteu de la lectura!

Clida i Sirú


Autor: Joan de Déu Prats // Editorial: Bambú // ISBN: 9788493482688 // A partir de 7 anys

Història poètica d'amor, que ens explica la pol·linització de les flors. Al desert sembla que no hi pot haver vida. Tot és sorra i tot és erm. Tot? Sembla que una flor és capaç de fer portar, amb l'ajut dels animals que viuen a prop, pol·len a l'altra punta; on viu una flor delicada. Seran capaços entre tots d'aconseguir el miracle de la natura? Tot plegat explicat amb un llenguatge poètic molt acurat.

Es una col.lecció de llibres de molta qualitat adreçada als primers lectors a partir dels 7 anys que s'inicien en el format de libre. Es interessant perquè adjunta una  breu  descripció de l'autor, del il.lustrador i un punt de llibre per marcar las pàgina.

El gran ós que es va empassar una mosca


Autor: Trish Phillips // Editorial: Combel // ISBN: 9788498251968

Hi havia un ós molt gros sempre amb ganes de menjar. Una mosca que volava li fa dir: "Ja tinc DINAR". Però un cuc de terra es menja la mosca i el gran ós es posa furiós! Està a punt de menjar-se el cuc però aleshores una granota verda se l'empassa i el gran ós s'enrabia cada cop...

Llibre popup molt adequat per a nens petits, el text en rodolins, molt acurat, relata una historia de supervivència a la natura amb un final molt sorprenent... Colors vius i repetció dels textos que faran la delicia dels lectors mes petits...

Rafara. Un cuento popular africano


Autor: Anne-Catherine de Boel  // Editorial: Corimbo // ISBN: 9788484703198

Publicat només en castellà.

Hi havia una vegada un home que tenia tres filles. La petita era la més dolça; però les seves germanes grans no l’estimaven, així que la van abandonar al bosc. Allí va ser raptada per un monstre, en Triombe, que se la volia menjar; però aquest no va caure en que la Rafara tingués la ajuda màgica d’un ratolinet.

Conte tradicional africà que recupera el classic monstre que engreixa als nens amb la finalitat de menjar-se'ls. D'una manera quasi màgica aconsegueix salvar-se i retornar al seu poblat. L'enginy i l'agraiment queden reflectics en aquesta història que, acompanyada d'una acurada il.lustració  fan d'aquest conte una bona opció per a totes edats.

Un bosc ple de boira

Autor: Nick Sharratt  //  Editorial: Cruïlla  //  ISBN: 9788466120449  //  Año: 2007


Llibre amb fulls de paper vegetal per endevinar personatges dels contes clàssics a través de la boira.

Un llibre per imaginar i descobrir personatges a través de les pàgines, no resulta fàcil saber que s'amaga a la següent, a cada fulls s'hi troba una sorpresa. Entretingut, àlbum amb un format molt atractiu.

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: recomendaciones, boolino, fomento de la lectura infantil, cuentos infantiles, la ploma, sant jordi

Comentar post