Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

La setmana de les llibreries: Abracadabra (Barcelona)

Valores y emociones  · 

La setmana de les llibreries: Abracadabra (Barcelona)

 

Arribem al meridià de la nostra Setmana boolino & friends i ho fem recordant que a les llibreries infantils que us estem recomanant, i a moltes que us hem recomanat (i us recomanarem) s'organitzen tallers i activitats infantils molt interessants al voltant de la literatura infantil, tant per a nens com per a pares. Us animem a que us acosteu a la llibreria infantil del vostre barri i us informeu de les activitats que realitzen. Si encara no ho heu fet, us sorprendrà molt gratament l'àmplia i atractiva oferta que ens proposen les llibreries infantils especialitzades.

Avui a boolino, llibreria Abracadabra a Barcelona.

Qui són?

"Abracadabra Llibres per a nens és una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils, amb una rigorosa selecció de publicacions nacionals i internacionals (llibres en anglès, alemany, francès, italià, holandès i portuguès) i de joguines didàctiques i objectes únics. A més compta amb un espai independent d'activitats creatives per a nens i exposicions, l'Espai Abracadabra.

Ens agraden els bons llibres, els llibres fets amb rigor, amb cura, amb afecte. I ens agrada descobrir i compartir coses meravelloses. Tenim la convicció que "un llibre és millor quan es comparteix", com diu un entranyable personatge de Juan Villoro.

I per afavorir aquestes trobades oferim:

Criteri: una exigent selecció de l'oferta de llibres. Cada llibre està aquí per la seva qualitat estètica i literària. Donem suport a les editorials petites, els projectes arriscats, els llibres autoeditats, i això val tant per als llibres infantils com per als que estan en la nostra secció d'adults. I l'exigència de qualitat és igual a la nostra selecció de joguines (de fusta, de tela, didàctics) i als elements de decoració (vinils, mòbils, etc.).

Diversitat: creiem en la riquesa de la pluralitat de llengües i cultures. Per això, a més de la nostra oferta de llibres en català i castellà, tenim un sector important de la llibreria dedicat a altres llengües, amb una oferta abundant però molt acurada: les editorials més interessants i els millors autors i il·lustradors.

Creativitat: la imaginació infantil no té límits, i ens agrada estimular-la, per això comptem amb un espai independent, l'Espai Abracadabra, per tallers creatius, contacontes, presentacions de llibres i exposicions. Programem activitats molt originals cada setmana, això ha convertit al nostre Espai en un formiguer de talent infantil!

Comoditat: hem volgut crear un ambient acollidor per als nens i les seves famílies, un lloc on es sentin còmodes per descobrir els seus llibres i les seves joguines. Tenim una catifa on poden seure els més petits, i els que són una mica més grans poden gaudir de la nostra pissarra gegant. També hi ha facilitats com un petit pàrquing de cotxets de nadons i un canviador al lavabo. "

Quins llibres ens recomanen?

La curiosa historia del señor pájaro.

Autor & il·lustrador: Piret Raud // Editorial: Libros del Zorro Rojo // ISBN: 9788492412921

“Per a primers lectors, el llibre que explica una història que potser no és molt original, és la història del Señor Pájaro que es va del seu lloc d'origen perquè no se sent a gust allà on està, perquè creu que pot trobar alguna cosa diferent, se sent diferent als altres i vol buscar alguna cosa més enllà del lloc on viu. L'anècdota no és massa original però a la història, pel tipus d'il·lustracions que té i la manera com es planteja, assistim a situacions que són molt interessants i molt divertides.

El Señor Pájaro esdevé un coixí de plomes, una vaca se li senti sobre... Va tenint diferents transformacions, que són molt interessants. La manera com explora el món exterior li permet també transformar-se en altres quan està fora del seu món i d'aquesta manera va guanyant experiències

Això li permet, en tornar, ser considerat pels altres com un personatge que té món, que té coneixements i que té experiències que no han tingut els altres que continuen allà on els havia deixat.

Tots això amb alguns tocs d'ironia, encara que és una ironia dolça que també li donen una mica de pebre al text."

 On són?

C/ Gral. Álvarez de Castro, 5 08003 Barcelona
Telèfon: 933 101 410
Web
Facebook
Mail

No deixeu de seguir les nostres recomanacions de llibreries. Demà, Casa Anita.

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: día de las librerías, librerías recomendadas en boolino, abracadabra barcelona

Comentar post