Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

La setmana de les llibreries: Casa Anita (Barcelona)

Valores y emociones  · 

La setmana de les llibreries: Casa Anita (Barcelona)

 


Avui dijous a boolino, continuem acostant-vos llibreries especials a la Setmana boolino & friends, llibreries que treballen dia a dia per acostar literatura infantil de qualitat a qualsevol que es deixi aconsellar. Perquè mai se sap quan trobarem aquest llibre que ens sacsejarà la ment, us recomanem buscar i investigar entre les parets de la vostra llibreria, el més probable és que acabeu trobant un llibre sorprenent que us acompanyi molts anys.

Les recomanacions d’Oblit, la llibretera de Casa Anita, precisament es basen als llibres que va descobrir i que han crescut amb ella. Llibres que, encara avui, explica als seus fills a la nit.

Avui a boolino Casa Anita.

Qui és la Oblit?

En aquesta preciosa llibreria blau els llibres conviuen amb il·lustracions, joguines didàctiques i objectes delicats i bells. Els lectors poden trobar una selecció de publicacions exquisida, àmplia i rigorosa. També, títols editats en altres països, veritables tresors de la literatura infantil. Et convidem a descobrir aquest espai màgic situat al barri de Gràcia i a conèixer a la Oblit, alma màter de la llibreria.

Quins llibres ens recomanen?

No sé on tinc el cap


Autor: André Bouchard // Il·lustrador: Quentin Blake // Ed: Combel // ISBN: 9788498254846

“Hi ha altres coses que també recordo de petita i que també eren il·lustracions i textos que a mi m’agradaven molt. Jo estudiava anglès amb un llibre que es deia Peter and Molly i trobava que les il·lustracions eren fantàstiques, i aquestes il·lustracions que a mi m’agradaven molt quan estudiava anglès, eren il·lustracions d’un il·lustrador que encara ara jo considero dels millor il·lustradors que hi ha.
Perquè domina molt la tècnica només amb dibuix negre, i es capaç de fer com un gargot, però aquest gargot diu moltes coses. Aquest il·lustrador és el Quentin Blake.

Quentin Blake ha il·lustrat molts llibres, ha il·lustrat gairebé tota la producció de l’escriptor Roald Dahl, i a més a més té àlbums que també ha il·lustrat ell. Jo us en presento un, però hi ha molts.

Aquests dibuixos que jo veia quan estudiava anglès amb Peter and Molly i que m'agradaven molt, quan vaig descobrir Roald Dahl també vaig descobrir què eren i la producció de Quentin Blake.

Si us hi fixeu tot es un tipus d’il·lustració que a mi m’agrada molt perquè sense ser molt sofisticades d’ambient, sense posat tot un paisatge al darrera, el que importa es només un traç en negre que t’ho diu tot.

Potser per això encara m’agraden. Si de petita ja m’agradaven... com és el que em van ensenyar, penso que he anat creixent amb elles.”

On són?

C/ Vic, 14 08006 Barcelona

Telèfon: 932 376 002

Demà acabem amb la nostra Setmana boolino & friends de la mà de la llibreria valenciana Shalakabula i esperem que us apropeu tots a la llibreria més propera que tingueu a celebrar el seu Dia.

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: día de las librerías, librerías recomendadas en boolino, casa anita barcelona

Comentar post