Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

La setmana de les llibreries: Pati de Llibres (Sant Cugat del Vallés)

Concursos y sorteos  · 

La setmana de les llibreries: Pati de Llibres (Sant Cugat del Vallés)

 


Continuem amb la Setmana boolino & friends acostant-vos algunes de les llibreries que aconsegueixen fer de l'experiència d'anar a comprar un llibre, un moment enriquidor i especial. Us animem a deixar-vos aconsellar pel vostre llibreter o llibretera, ells millor que ningú sabran guiar-vos en la vostra elecció o la dels vostres fills.

Avui a boolino, Pati de Llibres a Sant Cugat del Vallés, Barcelona.

Qui són?

"Pati de Llibres és una llibreria infantil i juvenil diferent. És un espai per a adquirir el gust per la lectura en qualsevol moment evolutiu, tant en la infància com en l'adolescència i la joventut.

A Pati de Llibres venem llibres i altres objectes per acostar la lectura als nens, per fer-los gaudir de l'art i per compartir amb ells una estona agradable (titelles, samarretes, cançoners...). Organitzem activitats de promoció de la lectura, tant per a petits com per a grans (pares, familiars, educadors, mestres...), a més d'espectacles d'animació lectora per a tota la família i amics i exposem originals d'il·lustració infantil i juvenil."

Sònia Gómez i Diana Riba, les llibreteres de la llibreria infantil Pati de Llibres són dos apassionades dels llibres i els nens que fa 4 anys i mig van iniciar aquest projecte. L'espai que acull la llibreria és a la planta baixa d'una de les originals cases de poble del centre històric de Sant Cugat, amb un pati interior que els permet fer moltes activitats a l'aire lliure. A dins, una acurada selecció de títols, realitzada per ambdues, els permet aconsellar a cada client segons les seves necessitats. I a la planta superior, ens ofereixen un espai més relaxat on acullen exposicions i també realitzen activitats per a nens i per a pares. Us convidem a conèixer i descobrir la seva extraordinària llibreria.

Quins llibres ens recomanen?

A on es troba el pastís?

 

Autor & il·lustrador: Thé Tjong-Khing // Editorial: Blume // ISBN: 9788498013580

“Us volem presentar un llibre que per a nosaltres és el llibre estrella de la llibreria. És un llibre sense mots, l'únic que podem trobar és el títol; A on es troba el pastís? I és un llibre en què, com bé diu el títol, podem trobar a totes les pàgines un pastís boníssim, i els nens poden amb molta tranquil·litat anar buscant-lo.

Aquesta és la primera lectura que ens mostra el llibre, però quan va passant el temps el nen s'adona que cada personatge que trobem és un conte. D'aquesta manera el primer conte que es troben és una parella de gossets que estan netejant-ho tot i posant-ho tot molt bonic per celebrar el seu aniversari. Però de dins del bosc hi ha unes ratetes que treuen el nas i corren a buscar el pastís, aquí comença el primer conte, la primera persecució.

Et pots anar fixant en molts detalls i en molts elements del llibre i cada un d'ells et porta a una història.

És un llibre molt fàcil de llegir, de llegir la imatge és clar, perquè el primer que els nens introdueixen en la lectura és la lectura de la imatge, no la del text. I és un llibre fantàstic per portar-lo a tot arreu, per compartir. És un llibre que, si hi ha diferents nens, cada un d’ells pot fer un personatge, perquè les històries es van enllaçant, els personatges es van trobant.

És un llibre sorprenent, encara ara trobes un element sorpresa que no t’hi havies fixat. Com per exemple, jo fa poc, vaig trobar una muntanya molt rodona i molt bonica que va resultar ser un dinosaure. És un llibre que no té fi, que té molts nivells de lectura per les diferents edats dels nostres fills. "

"És genial perquè l'agafen amb menys de dos anys i ho continuen agafant amb vuit anys. I s'ho passen igual de bé quan tenen tres que quan tenen set. I els pares disfrutem igual també amb nens de tres com amb nens de vuit. És un d'aquells llibres sense fi."

On són?

Pati de Llibres

C/ Carrer Xerric, 22  08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telèfon: 935 831 722

Web
Facebook
Blog

I demà no us podeu perdre la llibreria Abracadabra a Barcelona.

 

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: día de las librerías, librerías recomendadas en boolino, pati de llibres, sant cugat del vallés

Comentar post