Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

L'esquirol poruc

Valores y emociones  · 

L'esquirol poruc

  

L'Esquirol poruc és una col·lecció de Castellnou que ens ajuda a tractar les pors infantils, aquelles més freqüents en els nens i que podem desdramatitzar amb certs llibres. Els nens es sentiran identificats amb aquest petit esquirol i veuran com supera aquestes pors, ajudarà a fer-los sentir millor i a intentar superar això que no els deixa dormir o que no volen conèixer.

Els títols de la col·lecció són: L'Esquirol poruc, L'Esquirol poruc fa un amic i L'Esquirol poruc de nit.

El protagonista és un simpàtic esquirol, neuròtic al principi però encantador, del qual acabareu enganxats. Va ser creat per Mélanie Watt que ja ha fet que nens, joves i adults de tot el món es trenquin de riure amb les seves aventures. El punt més característic d'aquestes tres històries és la manera com l'autora les exposa. El format és original i particular, amb estructures semblants al còmic, amb esquemes, llistes, combinacions de text i imatge i incisos en la narració que el lector anirà descobrint i que faran que gaudeixi de les peculiaritats de la protagonista.

Esquirol PorucAl bloc de la col·lecció ens expliquen que "les tres històries tracten les pors infantils més freqüents d'una manera extremadament divertida, ja que Mélanie Watt els redueix a l'absurd amb un humor irònic i atrevit." La lectura d'aquesta col·lecció està dirigida a nens a partir de 4 anys i recomanem especialment compartir-la amb un adult que pugui explicar al nen aquells aspectes que li passin desapercebuts.

Gràcies a aquests divertits llibres descobrireu aquest peculiar esquirol i passareu una bona estona en família: "els més petits s'identifiquen amb la por a canviar rutines, fer amics, descobrir coses noves o anar al llit quan arriba l'hora d'anar a dormir; els més grans s'ho passen bé amb el genial sentit de l'humor que es mostra en les històries, i els adults gaudeixen de la ironia que utilitza l'autora per tractar temes com la sobreprotecció infantil o l'obsessió per la higiene."

Al primer llibre de la col·lecció L'Esquirol porucl'esquirol té por a allò desconegut i no surt del seu arbre, té la seva rutina establerta i encara que és una mica avorrida no s’atreveix a sortir de casa. Però un dia les coses canvien i descobrirà que no té perquè tenir por de tot, únicament a algunes coses.

esquirol

Autora: Mélanie Watt // ISBN: 9788415206392

Us animem a descobrir l'avís al lector amb el qual comença cada llibre de la col·lecció. No deixeu de llegir aquesta interessant i curiosa col·lecció que a més d'ajudar-nos amb el desenvolupament dels nens, ens proposa un divertit joc de lectura. Disposem, a més, dels títols en tapa tova i tapa dura.

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: l'esquirol poruc, cosas que ens agraden, llibres infantils, il.lustració infantil, mélanie watt, castellnou

Comentar post