Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Llibres personalitzats per a nens

Queremos saber...  · 

Llibres personalitzats per a nens

Recordeu els contes i llibres personalitzats? Aquells en què personatges que ens encantaven es dirigien a nosaltres pel nostre nom, ens feien preguntes o parlaven dels nostres amics i amigues?

Avui a boolino volem parlar de llibres personalitzats per a nens i nenes i recomanar un parell de propostes que ens han agradat.

La primera ve de la mà de Cuentis. A Cuentis ens ofereixen contes a mida, però van diversos passos més enllà del típic conte personalitzat: en primer lloc hem de triar un títol d'entre els deu que tenen de moment, després decidir qui o quins seran els protagonistes de la història, afegir la dedicatòria, reescriure les parts del llibre que vulguem i finalment i més important, regalar el llibre!13

Des de Cuentis proposen un text, però també l'opció de canviar-lo i modificar-lo. El millor? La qualitat de la història, les il·lustracions i l'enquadernació. Es tracta de llibres cuidats, especials, pensats amb afecte per sorprendre a les persones que més volem, des dels nostres fills i filles als nostres pares, mares, àvies...

Els llibres són enginyosos, originals i divertits i suposen un pas més enllà dels típics contes personalitzats. Permeten reescriure la història com més ens vingui de gust i regalar el llibre a la persona que més volem. Us recomanem que feu una ullada a la web i feu la prova personalitzant un llibre. A boolino ho hem fet amb "Los monstruos de…" I ens ha encantat!

La segona proposta és Meubook. A Meubook també donen un gir als contes personalitzats més
Captura de pantalla 2013-02-18 a las 10.34.17tradicionals i no només fan que sigui possible que els personatges de contes clàssics com Peter Pan o Blancaneus parlin amb el nen o nena, sinó que aprofiten les noves tècniques per digitalitzar la cara i en forma de caricatura incloure’l com a protagonista de la història.

Com resistir-se a llegir un conte en què un mateix és el protagonista? Un conte únic al món que els nens conservaran sempre.

Els contes poden personalitzar-se en català, gallec, castellà o anglès, i en versió pack, resulten un regal original per a aniversaris o dates especials en les quals el nen o nena sigui el protagonista.

Els packs contenen un fullet informatiu, uns adhesius retallables amb escenes dels contes i un codi bescanviable per un llibre personalitzat amb les característiques que cadascú triï. De moment disposen de quatre títols: Peter Pan & Wendy, Blancaneus i els set nans, Jo també sóc Bolechas i Les coses de Lolo.

Podeu mirar aquest exemple i acabar de convèncer-vos!

Us animeu a personalitzar el vostre? 

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: llibres personalitzats per a nens, boolino recomana, contes infantils

Comentar post