Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

mAMa LibRo: la lletra amb amor entra

Valores y emociones  · 

mAMa LibRo: la lletra amb amor entra

Avui a boolino volem presentar i recomanar una plataforma que té per objectiu ser un mitjà per afavorir el llibre i la lectura com a nexe d'unió entre famílies. mAMa LibRo és una llibreria online especialitzada en LIJ, però també en temes familiars, és a dir, tot allò que tingui a veure amb criança, educació, alimentació infantil, hàbits, adopció, embaràs, part, nadons, nens, adolescents...

Des de mAMa LibRo proposen un espai especialitzat on els llibres i la lectura afavoreixin els vincles entre pares i fills, avis i néts... Un espai per ajudar a les famílies al desenvolupament dels nens i nenes i per fomentar la cultura i la lectura "des de la teta". I precisament d'aquest concepte neix el nom de la llibreria: a mAMa LibRo estan convençuts que com més aviat integrem els llibres en els nostres fills i a les nostres famílies, els llaços amb la lectura seran més forts i naturals. Per mAMa LibRo, els nens han de "mamar" els llibres des del nucli familiar, indispensable en els primers anys de vida, i en concret des de la mare, perquè els vincles del nadó o l'infant amb la seva mare són forts, directes i únics.

De fet, aposten per afavorir aquests nexes amb la lectura i els llibres des de l'embaràs: parlant, cantant i llegint el nadó. Creant un ambient favorable, càlid i agradable perquè el nadó o el nen gaudeixi llegint i ho continuï fent en un futur per si mateix, perquè consideren que la lectura és una font inesgotable de coneixement i imaginació, que permet explorar les diferents realitats que ens conformen des de diferents llocs i punts de vista.

mAMa LibRo no és només un punt lector de trobada entre famílies (i també educadors, l'altra part fonamental en l'ensenyament i creixement intel·lectual dels nostres fills), sinó que és un mitjà de difusió per a autors que vulguin promocionar i oferir els seus llibres a un públic dirigit. I encara més, a mAMa LibRo aposten pels joves il·lustradors i ofereixen la possibilitat de col·laborar amb ells, creant la "cara" del web per un temps determinat. A més d'un apartat en el qual afegeixen la seva biografia i els seus treballs. Tots aquells interessats en exhibir el seu treball a mAMa LibRo, poden posar-se en contacte amb ells mitjançant art@mamalibro.com

Compten també amb una botiga on es poden comprar diferents productes per a nens, un blog on periòdicament parlen sobre temes relacionats amb l'educació i són pont entre diferents organitzacions sense ànim de lucre que recapten material per portar a llocs del món en que l'accés als llibres no és fàcil. Organitzen campanyes de recollida en les què podeu participar.

A més compten amb un apartat: "Àfrica", que ajuda a conèixer millor les diferents cultures, hàbits, costums... del continent. Enfocat en gran part per pares i mares que vulguin adoptar un nen o nena africà/na, i perquè els mateixos nens no perdin l'enllaç amb la seva cultura natal.

Us convidem a fer una ullada a la pàgina web, a crear-vos un usuari i mirar els diferents apartats i llibres de què disposen: són molts i molt interessants.

Finalment, des de boolino volem transmetre el missatge que llança mAMa LibRo i que sintetitza a la perfecció tot el que us hem explicat. Es tracta d'una variant d’un famós refrany i il·lustra l'objectiu i el motor de la llibreria: La lletra, amb amor entra. No podem estar més d'acord.

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: mAMa LibRo, llibreria online, literatura infantil, llibres pedagògics, maternitat, creixement

Comentar post