Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

El món llegendari d'Arthur Rackham

Valores y emociones  · 

El món llegendari d'Arthur Rackham

Arthur Rackham va ser un il·lustrador anglès que des de finals del segle XIX, fins a la seva mort, el 1939, va il·lustrar gran quantitat de llibres, contes populars i de fades; des dels volums dels Germans Grimm, fins a Peter Pan o Alícia al País de les Meravelles, a més d'alguns títols per a adults com les òperes de Wagner L'or del RinLa valquíria.

Les seves il·lustracions, realistes, increïblement delicades, modernistes, fosques i enigmàtiques que evocaven móns fantàstics i màgics, van convertir Rackham en un dels més famosos il·lustradors de principis de segle.

Després de la seva mort, va obtenir gran popularitat i a dia d'avui els seus llibres segueixen reeditant-se en tot el món. Sense anar més lluny, els amants de Rackham estem de sort; l'editorial Juventud ha editat aquest any un gran volum de contes dels Germans Grimm acompanyats de les il·lustracions d'Arthur Rackham, que és una veritable joia tant per als seus incondicionals com per a qualsevol persona amant de la il·lustració i els contes populars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: quin llibre escullo avui, arthur rackham, il.lustració infantil, il.lustració clàssica, màgia, contes per a nens

Comentar post