Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Nos gusta saber, llibres de coneixements més que curiosos

Valores y emociones  · 

Nos gusta saber, llibres de coneixements més que curiosos

Les preguntes més estrafolàries, aquelles per a les quals moltes vegades no trobem resposta, les que neixen en la ment d'un nen i que nosaltres sovint no sabem respondre, totes elles i moltes més les podem trobar a la col·lecció de l'editorial Siruela, Nos gusta saber, que avui us volem recomanar.

Nos gusta saber és una col·lecció il·lustrada adreçada a joves curiosos d'entre 10 i 14 anys.

"Per què som més alts al matí que a la nit? Amb què somien els cecs? Com es mesura l'altura de les muntanyes? Com es forma un nus a la gola? Com seria la terra sense lluna? Per què de vegades se'ns enganxa una cançó? Per què les ones sempre arriben a la platja en línia recta? Beuen aigua els peixos?"

Totes aquestes curiositats i 62 més, tenen la seva resposta a 70 preguntas curiosas sobre el mundo que nos rodea y sus asombrosas respuestas.

9788415723387

Autor: VV.AA // Il.lustrador: Aljoscha Blau // ISBN: 9788415723387

Respostes a qüestions sobre el cos humà, els animals, la ciència, l'univers, la tecnologia, la naturalesa, la vida o altres inquietuds o dubtes que tots hem tingut alguna vegada. Amb un llenguatge tècnic però concret i precís, aquest llibre ens aporta informació sorprenent.

El segon llibre de la col·lecció ens apropa al món de l'astronomia, es titula El fantástico viaje al Big Bang: La astronomía desde Galileo hasta los agujeros negros.

BIG BANG

Autor: Jürgen Teichmann // Il.lustradora: Katja Wehner // ISBN: 9788415723394

En aquest llibre amb il·lustracions a color i esquemes dibuixats i detallats, podrem entendre una mica més com funciona el nostre univers. Des del naixement de l'astronomia fins als nostres dies, descobrirem tot un món fantàstic pel qual nens i joves senten una gran curiositat. Un apassionant recorregut per la història de l'astronomia.

L'últim títol de la col·lecció és ¡Explora! Las expediciones más peligrosas de todos los tiempos.

51mJo4aeaL. SL500 AA300

Autora: Deborah Kespert // ISBN: 9788498419986

Hi podrem descobrir les aventures dels grans exploradors de la Història, aquells que van viatjar i es van endinsar a llocs, llavors remots, i van configurar la manera com avui coneixem el nostre planeta i els seus confins.

Coneixerem les històries de Colom, Marco Polo, Scott i Amundsen, Capità Cook, Neil Armstrong, Amelia Earhart o Jacques-Yves Cousteau, entre molts altres.

Se'ns donen, a més, tota mena de detalls sobre les seves expedicions, els seus equips, el que van menjar... I una sèrie de consells de supervivència que, en condicions extremes, els exploradors van haver de posar en pràctica per tirar endavant i no morir en l'intent.

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213  junie 

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: nos gusta saber, ciència, coneixements, literatura infantil, contes infantiles, siruela

Comentar post