Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Nou a boolino: publiquem la nostra base de dades de llibres

Concursos y sorteos  · 

Nou a boolino: publiquem la nostra base de dades de llibres


Avui ens agradaria compartir amb tu una notícia de boolino que significa un avanç molt gran en el desenvolupament del nostre projecte: ahir vam començar a implantar el mòdul de llibres amb la base de dades de llibres infantils més completa del mercat.

Durant els pròxims dies anirem pujant successivament més de 25.000 referències de les quals més de 10.000 ja estaran classificades per edat recomanada (és una dada simplement orientativa ja que influeix molt el nivell lector), per "preferències" (temàtiques o àrees d'interès) i "paraules clau", per facilitar la recerca d'un tema en concret.

Amb aquesta nova versió de boolino hem llançat moltes noves funcionalitats perquè puguis descobrir de forma fàcil i divertida el proper llibre favorit de les teves filles, néts o nebodes:

  • Descobreix més de 25.000 llibres infantils
  • Comparteix les teves valoracions i ressenyes
  • Crea la teva biblioteca i llista de desitjos virtuals
  • Deixa't aconsellar per les opinions dels teus amics, dels nostres experts i de la comunitat boolino
  • Rep recomanacions personalitzades en base al teu perfil
  • Convida els teus amics a unir-se a boolino a través de Facebook, Google, LinkedIn o via mail.

En vols saber més?

En fi, hem començat una nova etapa de boolino i et convidem a participar-hi. Si encara no ho has fet, registra't ja i comença a descobrir el nou boolino.

Si ja estàs registrat, si us plau, completa el teu perfil afegint una foto i triant les teves "preferències" temàtiques i crea els perfils de "nens associats" perquè et puguem recomanar els llibres més adequats.

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: boolino, fomento de lectura infantil, libros infantiles, cuentos infantiles, recomendaciones

Comentar post