Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Quadern d'una espera, un llibre per a futures mares

Queremos saber...  · 

Quadern d'una espera, un llibre per a futures mares

El nostre post d'avui va dirigit a totes les futures mares: avui a boolino volem parlar-vos de Quadern d'una espera, un llibre per a elles. Un clàssic dels 90 de Lourdes Huanqui i il·lustrat per Arcadio Lobato que editorial Mediterrània ha volgut reeditar en un format especial.

Quadern d'una espera, és un recorregut pels nou mesos d'embaràs en què l'autora, la mare, va formulant una sèrie de preguntes i dubtes que li van sorgint a mesura que el nadó creix dins de la seva panxa.

És el diari d'una mare que dialoga amb el seu fill/a, que anhela veure'l/a als seus braços però que també té dubtes, pors, preguntes i esperances. La mare reflexiona sobre com serà ser mare en un text progressiu que fa de bressol, l'autora utilitza les paraules per bressolar-se i bressolar al mateix temps al nadó, i així, per escrit, tracta d'ordenar totes les preguntes i expressar tots els sentiments que li sobrevenen.

cuaderno-de-una-espera

El text va acompanyat d'unes il·lustracions càlides i entranyables, en tons suaus, que envolten i acaricien les paraules i que reforcen el seu lirisme i submergeixen el lector en l'ambient maternal.

Quadern d'una espera és un llibre d'amor, i estem segurs que totes les mares es veuran reflectides en ell, d'una manera o d'una altra. L'han reeditat, a més, en un pack que ve amb El meu quadern d'una espera, un quadern en blanc perquè sigui cada mare la que descrigui la seva pròpia espera, els seus dubtes, pors i il·lusions.

00106511473321   P1 600x600

Autora: Lourdes Huanqui // Il.lustrador: Arcadio Lobato // ISBN: 9788499791531

Aquí teniu la fitxa del llibre a boolino.

Un regal per al futur nadó i per la pròpia mare, una forma de començar a parlar amb el fill o filla mentre s'està gestant, d'enfortir els vincles naturals que els uneixen. Un diari que la mare podrà explicar el nen o nena quan creixi i rememorar al costat d'ell o ella els mesos en què encara no es coneixien però ja se sentien.

registrate banner post cat 

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: quadern d'una espera, embaràs, fills, fillas, mares, literatura infantil, poesia

Comentar post