Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Qui no coneix en Teo?

Valores y emociones  · 

Qui no coneix en Teo?

Qui no coneix en TeoÉs un clàssic dins del món de la literatura infantil i juvenil, un dels personatges més populars entre els nens i nenes de diverses generacions. Teo forma part d'aquestes col·leccions de llibres que passen de pares a fills i que segueixen agradant per la seva senzillesa i proximitat.

Teo és un simpàtic nen pèl-roig, vestit amb jersei de ratlles blanques i blaves i una granota de color taronja que va néixer el 1977. Creat per Violeta Denou, el pseudònim amb el que signen les seves autores Asunción Esteban, Carlota Goyta i Ana Vidal (actualment només formen el col·lectiu les dues primeres). Des de la seva publicació, els llibres d’en Teo han rebut nombrosos premis literaris.

En Teo té més de 160 títols publicats i ha estat traduït a més de 15 idiomes. L'any passat, en Teo va celebrar el seu 35 aniversari i continua sent un dels personatges més llegits i estimats pels petits lectors.

teo-lomo

Es va celebrar el seu 35 aniversari amb una nova estètica fresca i actual, però sense deixar de perdre l'essència i els valors que han perdurat durant tant de temps. El suport de l'editorial cap a aquest personatge ha estat imprescindible perquè moltes generacions coneguessin i creixessin amb en Teo. Timun Mas, editorial que publica aquest personatge en castellà, va celebrar el seu 35 aniversari amb una nova estètica fresca i actual, però sense deixar de perdre la seva essència i valors que han perdurat durant tant temps. 

S’ha fet una destacable tasca educativa gràcies a en Teo, un personatge que aconsegueix divertir amb les seves històries però que també és una eina d'aprenentatge des dels primers mesos de vida fins als 7 anys.

En-Teo-i-les-tradicions-catalanes350

L'èxit d’en Teo és que és un personatge amb el qual els més petits s'identifiquen, viu en un món senzill ple d'aventures que viuen els nens de la seva edat. A més, els llibres d'en Teo "transmeten valors atemporals i conceptes educatius, de forma lúdica i divertida", ens diuen des de l'editorial.

L'any passat es va editar una nova col·lecció amb solapes que inclouen fantàstics jocs i guies per a pares amb idees per reforçar nous aprenentatges. La nova imatge d’en Teo respecta l'essència original del personatge.

Us deixem amb les fitxes d’alguns dels llibres d’en Teo a boolino:

En Teo i les quatre estacions 

En Teo i els esports 

La pissarra d’en Teo 

Aprèn les vocals amb en Teo 

En Teo viatja per Catalunya 


Fonts i imatges preses de http://www.teo.es/cat i http://www.planetadelibros.com

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: teo, literatura infantil, timun mas, llibres infantils, col.leccions

Comentar post