Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

La setmana de les llibreries: Shalakabula (Mislata, València)

Valores y emociones  · 

La setmana de les llibreries: Shalakabula (Mislata, València)

Avui per fi celebrem el Dia de les Llibreries! Encara que també s'acaba el nostre recorregut boolino & friends; avui us portem l'última entrega de les nostres recomanacions de llibreries infantils i ho fem amb Shalakabula a Mislata (València). No oblideu que avui les llibreries romandran obertes fins les 22h de la nit... Vine a celebrar-ho!

Avui a boolino, llibreria Shalakabula a Mislata, València.

Qui són?

Des de fa poc més d'un any aquesta llibreria de barri que atenen amb gran afecte la Nuria Cuenca i el Francisco J. Pradas, s'ha convertit en un referent per als seus veïns i fins i tot per a veïns d'altres barris de València.

Shalakabula és un lloc màgic on els més petits poden gaudir mirant els millors àlbums il·lustrats, sense oblidar els adults que també tenen el seu raconet amb obres i àlbums per a ells. A més, la Nuria i el Francis no paren de organitzar activitats: clubs de lectura per a totes les edats, conta-contes, animacions lectores...

Sempre és un plaer acostar-se a aquesta llibreria i escoltar les recomanacions dels llibreters.

A més acaben de començar un projecte, Shalaklibros Editorial i una col·lecció Ramita de Romero, amb la qual pretenen acostar als adults textos concebuts per a nens i joves, perquè creuen que "són imprescindibles assaborir a una edat més avançada." El primer llibre que han editat és A la sombra del maestro de Juan Farias.

Quins llibres ens recomanen?

El león que no sabía escribir

 leon-no-sabia-escribir

Autor i il.lustrador: Martin Baltscheit // Editorial: Lóguez // ISBN: 9788496646032

"Explica la història d'un lleó que no sap escriure i que al principi no tenia cap problema perquè era el rei de la selva, però s'enamora d'una lleona que està llegint. I pensa que li ha d'escriure una carta per declarar-se.

Va demanant ajuda a tots els animals però cada animal va escombrant cap a casa, li diu al hipopòtam: "escriu-me una carta!" I l'hipopòtam li escriu:

"Estimada amiga, vol vostè nedar amb mi i bussejar a la recerca d'algues?

¡Exquisides! Salutacions, Lleó."

Cadascun dels animals va a escrivint la carta com la escriurien a la persona que estimen. El lleó es va enfadant i al final explica amb paraules què li diria a la lleona; resulta que la lleona estava darrere.

A la lleona li fa molta gràcia tot el que ha passat i li ensenya a escriure començant per la a de amor".

On són?

mapa shalakabula

C/ Doctor Marañón, 3 46920 Mislata (València)

Telèfon: 963 832 810

Facebook 

Twitter

registrate banner post cat

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: dia de les llibreries, llibreries recomanades a boolino, shalakabula, mislata, valencia

Comentar post