Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Preparats per a la tornada al "col.leji"?

Valores y emociones  · 

Preparats per a la tornada al "col.leji"?

Preparat per a la tornada al "col.leji"? No, no ens hem equivocat; avui us recomanem ¡Abajo el colejio!, un clàssic de la literatura juvenil, desenfadat i divertit, i una sèrie de materials i recursos per a tornar a l'escola amb el millor humor.

Una de les millors coses de la tornada a l'escola és perdre's entre la infinitat de papers, retoladors, llapis de colors, adhesius, gomes d'esborrar, quaderns i tot tipus de materials increïbles que habiten les prestatgeries de les papereries i llibreries. Amb cada nou curs, tenim l'excusa perfecta per a renovar i estrenar un munt de material escolar.

Per descomptat no cal ni moure's de casa per a tenir un munt de productes de papereria. Si, com nosaltres, a la vostra família sou fans de les enganxines, i us agrada posar-les a motxilles, quaderns, joguines i fins i tot al germà més petit de casa, us recomanem entrar a Stikets, una botiga on-line d'etiquetes personalitzades superdivertides que podreu enganxar on vulgueu. Són especialment útils per a no perdre res durant les acampades infantils i les sortides amb l'escola.

Els nostres favorits: els simpàtics adhesius per a enganxar a la sola del calçat, s'ha acabat perdre les sabates!

A més us recomanem que visiteu el seu bloc, on trobareu articles amb un munt de consells pràctics, per exemple, per a una tornada a l'escola feliç.

També volem recomanar-vos una botiga on-line que hem descobert fa poc, on hem trobat pràcticament de tot, gairebé qualsevol cosa relacionada amb la tornada a l'escola que puguem imaginar, i un munt de coses més -jocs per a nenes i nens, regals, disfresses... - . Es tracta de Diversal, que, personalment, ens fa molt difícil la tria.

A boolino ens hem enamorat de l'estoig de Barri Sèsam i l'espectacular motxilla d'Adventure Time. No és increïble?

I per a rematar la jugada, volem recomanar-vos ¡Abajo el colejio!, un clàssic divertidíssim de la literatura anglesa escrit per Geoffrey Willians i il·lustrat per Ronald Searle que l'editorial Impedimenta ha reeditat enguany en castellà.

¡Abajo el colejio! és una història satírica i plena d'un humor lúcid i sorneguer, protagonitzada per Nigel Molesworth, un nen que odia el seu "col.leji" i tot el que té a veure amb ell. L'antecedent salvatge del famós Nicolas.

Una crítica mordaç a un ensenyament arcaic, pesat i extremadament exigent que un nen murri i cínic investiga amb la seva llengua insolent -i les seves múltiples faltes d'ortografia que deliberadament l'autor incorpora de manera genial al llibre- i els seus dibuixos espontanis.

Amb molt, molt d'humor, us desitgem una feliç tornada al "col.leji"!

RHM 5-1 230 x 50 patrocinio blog Salamandra 5-3 230 X 50 0213

También te puede interesar:

Palabras clave de este post: boolino recomana, abajo el colejio, tornada al cole, material escolar, diversal, stikers

Comentar post