Blog by Boolino

Mucho más que cuentos infantiles

Boolino es más que una web de cuentos infantiles y novela juvenil. Encuentra en nuestro blog consejos de lectura.

Un any boolino

Concursos y sorteos  · 

Un any boolino

"La lectura és el viatge més extraordinari". Amb aquest títol vam començar un dia com avui de fa un any l'aventura de boolino. El que va començar com un bloc sobre literatura infantil i juvenil s'ha convertit durant els últims dotze mesos en una de les pàgines de referència a Espanya de literatura i foment de la lectura infantil i juvenil.

Durant aquests mesos, hem començat a crear una comunitat de pares i professionals als quals els uneix l'amor per la lectura i la convicció que l'hàbit i la capacitat lectora són clau per al desenvolupament cognitiu dels nens. En aquest temps, també hem compartit centenars de recomanacions de llibres i idees de com fomentar la lectura a casa. Seguim desenvolupant boolino per a tu i per a tots els nostres usuaris amb la finalitat de crear una comunitat on compartir experiències i idees amb un únic objectiu: ajudar els pares a despertar l'interès pels llibres i la lectura en els seus fills.

A boolino compartim les nostres recomanacions però els protagonistes de la història sou vosaltres, els usuaris. És la vostra participació, les vostres ressenyes i valoracions de llibres, i les biblioteques virtuals que esteu creant, el motiu pel qual boolino s'està convertint en un referent.

Nosaltres podem recomanar els llibres que més ens agradin i ho seguirem fent, però el que fa de boolino una cosa única és la suma de les vostres idees, comentaris i valoracions. Per això, us animem a seguir creant boolino amb nosaltres i amb la resta d'usuaris, us animem a participar en la nostra campanya de foment de lectura "Com fer dels teus fills grans lectors" amb premis únics i us animem a compartir boolino amb els vostres amics i familiars. Com més siguem, més rica serà l'experiència per a tots.

A data d'avui ja tenim 44.000 llibres infantils i juvenils en la nostra biblioteca boolino, ja som 35.000 usuaris, més de 4.500 fans a facebook i 2.250 seguidors a twitter. No obstant això, després d'un any seguim estant al principi del nostre viatge, que esperem sigui llarg i que puguem gaudir-lo al teu costat.

Indubtablement, el més gratificant durant aquests mesos ha estat el suport que hem rebut per part de moltes persones, associacions, institucions i empreses. Sabem que hi ha moltíssimes més persones que comparteixen el nostre objectiu i que estan desenvolupant (de vegades amb molt pocs recursos) iniciatives fantàstiques per apropar els llibres als nens, boolino vol ser una plataforma també per a ells, per unir forces entre tots. Estem convençuts que la col·laboració entre iniciatives privades i públiques és la clau per millorar la nostra societat. Fomentar la lectura dels nostres fills és més important que mai en la societat de la informació actual i en els temps en què vivim.

Agraïm a tots els que ens heu ajudat a iniciar, enriquir i fer créixer boolino: als llibreters per les vostres vídeo recomanacions, als autors, il·lustradors, narradors i altres professionals per les vostres entrevistes, suggeriments i premis, a la Diputació de Barcelona i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per la difusió dels nostres punts de llibre a les biblioteques, a CEGAL, al Club Kirico, al Gremi de Llibreters de Catalunya i a Abacus per les vostres col·laboracions múltiples amb l'objectiu de donar a conèixer el projecte, a Eurekakids per la confiança dipositada en nosaltres, a la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya i al clijCAT pel vostre suport i consells, a DILVE per l'accés a la base de dades de llibres, a Random House Mondadori pels vostres llibres i l'ajuda logística, a Coco Books pels llibres que ens heu cedit per a concursos, als blocaires boolino pels vostres continguts i per publicar els nostres continguts als vostres blocs, a l'ICF i a la fundació Acció Solidària Contra l'Atur per l'ajuda financera i a tot l'equip de Barcelona Activa pel vostre assessorament i per creure en el projecte. Moltes gràcies, de veritat, per tot el que heu fet per boolino. Confiem en poder comptar amb el vostre suport proactiu també en el futur.

Finalment volem donar les gràcies a l'equip boolino, a Ade, Andrea, Cris, Gerard i Leo. Sense vosaltres boolino no existiria. Avui som on som gràcies a la vostra il·lusió, les vostres idees i la vostra dedicació. És un gran plaer tenir-vos al nostre costat en aquest viatge. Moltes gràcies també a Olga, Raquel i Sara per haver contribuït al projecte.

Fa un any us vam convidar a construir boolino amb nosaltres, a donar-li vida al projecte amb els vostres comentaris i propostes. Avui renovem aquesta invitació; entre tots podem crear un futur millor.

Una abraçada, Sven & Toni

También te puede interesar:

Comentar post

Toni

Sembla que va ser ahir, però ja portem "uns quants" dies fent crèixer, amb vosaltres, boolino. Moltes gràcies, i si us plau, continueu ajudant-nos¡¡¡