Envío GRATIS
desde 24,90€

Amic meu!

El viatge dels refugiats explicat i dibuixat pels nens

  648 028 049  Te atendemos por WhatsApp  (9:00h - 18:00h)

Comprar

Envío 48 horas

10,00 €

rustica Edición 2017

En pocas palabras...

  • Un llibre solidari per ajudar als nens i nenes refugiats
  • Un conte escrit i il.lustrat per nens i nenes
  • Una eina de sensibilització per a la població

Sinopsis

El llibre Amic meu! El viatge dels refugiats explicat i dibuixat pels nens, és un nou projecte de Open Cultural Center que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar a la població de la realitat de milers de refugiats desplaçats a causa de la guerra durant mesos i anys, empobrint-se cada dia i estancats en un present sense solucions.

Abdul, Elaf i Amar són tres dels nens del camp de refugiats de Cherso en el nord de Salónica que han dibuixat i explicat la seva experiència i que signen el conte Amic meu!, nom amb el qual es dirigeixen als voluntaris europeus.

El conte està format per dibuixos i breus textos dels nens i nenes en els quals narren la seva història personal en quatre parts: la vida a Síria, abans i durant la guerra; el viatge cap a Europa; la vida al camp de Grècia i el futur. Aquestes parts es completen amb un pròleg de Màrius Serra, una petita introducció contextualitzant la problemàtica i un epíleg on s'informa de la situació actual d'alguns dels protagonistes del llibre. El conte dirigit a nens i nenes però també a adults, ha estat maquetat per l'estudi Lluís Torres i imprès pel grup Maculart.

El llibre a més d'una eina de sensibilització per a la població es pot utilitzar també com una eina educativa a l'escola, tant per al mestre com a recurs per treballar el tema a l'aula, com per als nens i nenes per treballar la inclusió, el respecte i la tolerància d'altres cultures.

El preu/donatiu del llibre és de 10€ que serviran per continuar finançant les activitats de Open Cultural Center a Grècia. Descobriu més sobre aquest projecte a la seva web: www.openculturalcenter.org

Datos del libro

Autor/a
Voluntariat i infants de L' Open Cultural Center (1)
Editorial
Open Cultural Center (4)
Idioma
Español
Edad
+6 años
Año
2017
Formato
rustica
Páginas
68
Tamaño
280 x 210 mm.
ISBN
9788494729904
Tags
solidari, nens, refugiats, eina de sensibilització, recurs educatiu, dibuixos, emoció, open cultural center

Tablón del lector

Participación de usuarios

Comparte aquí tu experiencia con el libro o enséñanos el dibujo que ha hecho tu hijo después de leerlo.