Envío GRATIS
desde 24,90€

La pastanaga

  648 028 049  Te atendemos por WhatsApp  (9:00h - 18:00h)

Comprar

Envío 48 horas

15,00 €

cartoné Edición 2016

Sinopsis

La pastanaga és una versió un conte tradicional xinès que va guanyar el primer premi Eva Tolrà d'il·lustració 2014.

En un bosc inexplorat, un conill troba un dia una pastanaga​ enorme​. Però precisament aquest dia el conill està satisfet i no té gana. Què pot fer amb ​la seva ​magnífic​a​ troballa?

El primer que se li ocorre és donar-la-hi a un altre animal del bosc: a l’àguila, que ha tingut pollets i segurament necessita ajuda. Però dóna la casualitat que també aquest dia ​a ​l'àguila li ha anat bé i no pot aprofitar la pastanaga. Així que la passa a un senglar, que es troba en la mateixa situació, així que amb gran sorpresa el conill torna a trobar la gran pastanaga a la porta del seu cau, què pot fer amb ella?

Laia Domènech mai va pensar a ser il·lustradora. Es va graduar en arts plàstiques a l'Escola Massana de Barcelona i va participar en algunes exposicions individuals i col·lectives.

Després d'uns anys dedicats al disseny gràfic, decideix cursar un cicle d'il·lustració a Llotja. Fins llavors no havia reparat en què el dibuix era el seu mitjà espontani d'expressar-​se​. Ha publicat un llibre d'il·lustració per a adults amb l'editorial Morsa (Diario de un amargado, de Federico Montalbán) i ​L​'Amanda i la Companya de Monstres, amb La Galera.

Datos del libro

Autor/a
Laia Domènech (5)
Ilustrador/a
Laia Domènech (5)
Colección
milratones (36)
Editorial
Milrazones (50)
Idioma
Catalán
Edad
6-10 años
Año
2016
Formato
cartoné
ISBN
9788494361951
Categorías
álbumes ilustrados, libros ilustrados

Tablón del lector

Participación de usuarios

Comparte aquí tu experiencia con el libro o enséñanos el dibujo que ha hecho tu hijo después de leerlo.