Miki Esparbé

2 libros infantiles del escritor

Paco Caballero: Enginyer de somnis, malsons i propòsits impossibles amb síndrome de Peter Pan. També guionista, realitzador i autor de curtmetratges com 'Sinceridad' o 'Doble check'. Avís: no sap llegir però síe scriure; si fos al revés no estaria en aquest llibre.

Miki Esparbé: Actor llicenciat en Humanitats, humà de passada i equilibrista de cordes fluixes. Amb trajectòria en teatre, cine i televisió, no descarta treballar de stripper en geriàtrics a temps parcial. Avís: aspira a plantar un pi, tenir un fill i publicar aquesta mandanga.

Mar Guixé: Il·lustradora en la vida ie specialista d'escenes d'acció en les seves pel·lícules mentals. El seu gran moment de fama va arribar el dia que va aconseguir 13 visites al seu Fotolog. Més tard, es llicenciaria en Belles Arts. Avís: mata si li prenen el boli Bic quatre colors amb el qual fa els seus gargots.

18 años

Soy tu príncipe azul pero eres daltónica

Miki Esparbé, Mar Guixé

Soy tu príncipe azul pero eres daltónica

Esta no es la típica historia de amor de "chico conoce a chica", sino más bien una de "chico encuentra chica que ya conocía" acompañada de altas dosis de amor explícito y sexo platónico... ¿O era al revés? «Tiene todos ...

17,95 €

Ver libro

18 años

Sóc el teu príncep blau però ets daltònica

Miki Esparbé, Mar Guixé

Sóc el teu príncep blau però ets daltònica

Aquesta no és la típica història d'amor de "noi coneix noia", sinó més aviat una de "noi troba noia que ja coneixia" acompanyada d'altes dosis d'amor explícil i sexe platònic... O era al revés?"Té tots els ...

17,95 €

Ver libro